Identitet

Det kan du give din far i julegave

Af Thomas Flindt 6. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også svært ved at finde den perfekte julegave til din far? Så kig med her!

Du vil gerne overraske din far juleaften med den perfekte julegave, men har vildt svært ved at finde på, hvad det skal være - han ønsker sig jo aldrig noget?!?

Læs også: 9 ting der helt sikkert får dig i julestemning

Bare rolig, vi har fundet et par ting, som din far helt sikkert vil blive glad for. Tjek dem her!

Læs også: Det kan du give din mor i julegave

Gaveideertildinfar

Din far kan se frem til at starte alle dage i 2013 med et godt grin! Morten Ingemanns kalender er vildt sjov og et garanteret hit hos din far. Køb den her til 149,95 kroner.
Giv ham et par varme og hyggelige sutsko. De er dejlige at tøffe rundt i om vinteren, når der er lidt koldt :) Køb dem i Ikea for 25 kroner.
Er din far tosset med at lave mad? Så skal du give ham et bladabonnement på magasinet Mad. Fire blade for 150 kroner - næsten halv pris! Bestil det her.
Dette hjerte er en sød men også praktisk gave. Det bliver nemlig dejligt varmt, når man trykker på metalknappen. Læg hjertet ind i vanterne og hold varmen i det kolder vintervejr. Køb det her for 23 kroner.
Lav et personligt krus til ham som dette, hvor du kan få et billede på af dig og ham, eller find selv på dit eget design her. Priser fra 37 kroner.
En god bog er et hit hos din far. Er han glad for mad, fodbold, krimi eller andet? Find bogen, der passer præcis til ham. Måske kan du bruge denne italienske madbog?
Giv din far et par kulørte sokker. Der findes masser af sjove print, som dem vi har fundet på Topman.com til 25 kroner per par.
Du kender den helt sikkert - hovedbundsmassage er nemlig vildt dejligt! Hvis din far ikke allerede har en, som må han bare eje en hovedbundsmassør. Pris: 29 kroner.
Snakker din far også i telefon, når han kører bil? Det må han ikke, hvis han ikke har headset på. Skån ham for dyre bøder og ikke mindst bilulykker, og giv ham et headset til mobiltelefonen. Dette koster 149 i THansen.
En god film er altid et hit under juletræet, og hvis du er rigtig smart, så finder du en, som både din far og dig kan lide. Så kan I se den sammen :) Vi anbefaler "Klassefesten", som kan købes på cdon.com for 79 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste