julekonfekt
Mad & opskrifter

Julekonfekt på den nemme måde

Af Redaktionen 26. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julekonfekt gør bare julen hyggeligere, specielt når du laver den selv! Det er super nemt, se bare her hvordan du hurtigt og nemt laver søde konfekt-juletræer.

Der skal ikke så meget til for at sætte gang i festlighederne og lave konfekt på den nemme måde. Alt der skal bruges, er en god pakke kvalitetsmarcipan, en pakke blød nougat, lidt chokolade og hopla - så er der gjort klar til at fremtrylle et klassisk og sødt stykke julekonfekt, der kombinerer marcipan og nougat.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Skær tynde skiver af marcipan og nougat direkte fra pakken med en osteskærer.
2. Læg skiverne lagvis oven på hinanden og tryk let sammen
3. Skær ud i trekanter som juletræer (eller andre sjove former)
4. Dyp evt. marcipantræerne i overtræk eller chokolade og pynt sødt, sjovt, flot....

På odense-marcipan.dk findes der meget mere juleinspiration, opskrifter, vejledninger og korte videoer, der viser, hvordan man fremstiller forskellig slags julekonfekt i marcipan - skridt for skridt.

Læs også: Lav lækkert julekonfekt

julekonfekt, konfekt, opskrift, marcipan
julekonfekt, konfekt, opskrift, marcipan
julekonfekt, konfekt, opskrift, marcipan

Vil du gerne finde flere opskrifter på lækker jule-bag? Så se med herunder:

Dehyggeligstejuledates

Bor I tæt ved Tivoli eller en anden forlystelsespark, hvor der er pyntet op til jul? Find det varme tøj frem og tag en tur sammen dertil. Er der noget hyggeligere end at gå rundt mellem alle de flotte julelys, og få en kop varm kakao eller te? Nej! Og når det er koldt, er der jo endnu en god grund til, at I skal være tætte og varme hinanden!
Lok din mor eller far til at købe lidt ler og nogle fine ting til en juledekoration, og inviter din kæreste eller flirt over til en omgang julehygge. Hvis I vil gøre endnu mere ud af det, kan I endda selv gå på jagt i skoven eller andre steder i naturen efter mos, gran og kogler til dekorationerne. Det passer perfekt til en lille hyggelig juledate på en lørdag eller søndag.
Juleferien er et af de bedste tidspunkter på året at gå i biografen på, da der altid er premiere på en masse gode film – og så har I også rigeligt med tid! Find en dag mellem jul og nytår, og spørg ham, om han vil med. Og hvis du ikke er klar til at date ham alene endnu, kan du invitere en veninde, og høre ham, om han har en ven, han kan tage med.
Har I købt julegaver til hinanden i år? Hold jeres egen lille juleaften, hvor I åbner hinandens gaver og julehygger. Det er nemlig lidt sjovere at se hans ansigtsudtryk, når han åbner den pakke, du har brugt en masse tid på at finde. Og så kan det jo være, at du får et lille kys som tak for din fine gave. Yay!
Det er ikke alle drenge, der er vilde med at shoppe, men derfor kan juleshopping sagtens blive en god juledate alligevel. Du kan for eksempel tilbyde ham at hjælpe med at finde de julegaver, han skal købe, eller I kan vise hinanden, hvad I ønsker jer. I kan også stoppe undervejs på en café for at få varmen og snakke lidt sammen.
Et par hyggelige timer i køkkenet med en sød fyr, og så kommer der endda lækker julekage ud af det - så bliver det vist ikke meget bedre! Julebag er oplagt til en date, fordi I er sammen om det, kan pjatte lidt imens, og bagefter kan I se en film, hvor I spiser jeres nybagte snacks.
Inviter din søde fyr over i weekenden, og spær jer inde på værelset arm i arm under dynen med en hyggelig julekalender, som I begge kan lide og gerne vil gense. Og I skal selvfølgelig se lige fra fra 1. december til d. 24. Det er SÅ hyggeligt!
Er der julefest i jeres klasse eller på skolen? Det er måske ikke en date, men det er et oplagt sted at flirte lidt med dit crush. Kast dig ud i det – du kommer ikke til at fortryde det! Måske når I endda at blive kærester, inden året er omme?

MestLæste