Vi Unge

Sjov på Youtube – her er læsernes top 10 videoer

Af Thomas Flindt 26. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste uge sendte I jeres sjoveste videoer fra Youtube til os, og nu har vi så samlet de ti bedste. God fornøjelse.

1. "S&M" the wrong way
Der findes mange sjove, skæve og sørgelige videoer på Youtube, hvor folk prøver at synge et hit på deres helt egen måde. Denne video af Rihannas "S&M" er dog noget for sig selv. WTF!

2. Baby-sjov
Babyer er SÅ søde - og sjove! Og i denne video har man samlet de ti bedste baby-klip fra nettet. Win!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Hvad vil du have?
Den næste video er lidt under bæltestedet, men man kan alligevel ikke lade være med at grine af den stakkels asiat, som ikke har helt styr på sin engelske udtale. "Hvad vil du have?"

4. Skør finne
En ting er at være afhængig af noget, men udvikler det sig til en besættelse, bør man nok overveje at få hjælp. I denne video udtrykker en skør finne sin begejstring for … lakridspiber?

5. Sittin' on da toilet
Hvad skal man lave, hvis man keder sig under et toiletbesøg? Det har kvinden i denne video er godt bud på. Det kan varmt anbefales … NOT!

Vi Unge Facebook, Vi Unge

6. Harry Potter på dansk
Der findes mange dårlige videoer på nettet af populære film med en alternativ handling. Dette klip fra Harry Potter indeholder dog så meget sort humor, at vi ikke kan lade være med at grine.

7. Tag en slapper, makker
Kender I det, når man bliver så sur på sine forældre, at man er ved at koge over? Det gør fyren i denne Youtube-video, men vi vil alligevel mene at han overdriver lidt.

8. Sjov med amerikanerne
Vi havde godt nok hørt rygter om, at nogle amerikanere ikke er særlig kloge, og denne video afkræfter i den grad ikke rygterne.

9. "And theeeen"
"Dude, wheres my car" er ikke verdens mest kendte film, men man behøver heller ikke at have set den for at kunne grine af dette klip fra filmen. Og ja, det er Ashton Kutcher.

10. Iskold dansker
Det sidste Youtube-klip på listen er noget af det mærkeligste, vi har set. Hvor mange hjemmelavede klip er hysteriske og åndsvage, så er dette klip simpelthen så underligt, at det faktisk er sjovt. Hvem finder på sådan noget?

Læs også:
Sådan sætter du et kondom på
Wow - Er han den nye Michael Jackson?
Acne-ramt teenager et hit på Youtube

MestLæste