Kendte

Top 4 kærestepar fra Paradise Hotel

Af Line Sølvhøj Jensen 9. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der bliver kysset på kryds og tværs i ”Paradise Hotel”, men nogle af personerne er blevet kærester i virkeligheden. Her kåret vi top 4 kærestepar fra Paradise Hotel.

Og vinderne er: Amalie og Peter!
Det sødeste Paradise Hotel-par ever er selvfølgelig Amalie og Peter. Peter havde svært ved at holde sig fra de andre piger i "Paradise Hotel", da Amalie røg ud sidste år, men kærligheden sejrede, og i dag er de kærester. Vi elsker at følge med i deres liv i "Amalies Verden", der nu bliver sendt på TV3 for anden gang.

Jacob og Nicolai
Paradise-kærestepar nummer to er Jacob fra denne sæsons "Paradise Hotel" og Nicolai, som var med i "Paradise Hotel" sidste år. Da Nicolai var med i "Paradise Hotel" sidste år, formåede han at holde det skjult, at han var til fyre. Men nu står han frem, og for nylig fortalte parret, at de er kærester. Se klippet, hvor de fortæller, at de er kærester her.

horoskoper


Paradise Hotel, Mette, Nick, kærester

Mette og Nick
Det kom lidt bag på os, at Mette og Nick fra årets "Paradise Hotel" er blevet kærester, men vi håber på snart at se lidt flirt imellem dem på tv. Mette virker i hvert fald ret glad for Nick. Se klippet, hvor Mette fortæller, at hun og Nick er kærester.

horoskoper


Tammie og Kasper
Det kan ikke komme bag på nogen, at Tammie og Kasper fra sidste års "Paradise Hotel" blev kærester. Hele vejen igennem programmet flirtede og kyssede de, og i dag er de stadig kærester. Men det er nu ikke så meget, vi hører til dem.

MegetMere