Det skal du se på Netflix i november
Film & serier

Netflix: De her serier kan du glæde dig til i november

Af Julie Sofie Hauritz 29. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Det er igen blevet tid til at poppe kornene, varme kakaoen og hoppe i det allerhyggeligste tøj, du har. Det er nemlig ved at være en ny måned, og som altid betyder en ny måned én ting: Nye tv-serier - og Netflix har som altid mange af dem. Vi har samlet nogle af de serier, du bare MÅ se på Netflix i november.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du brug for nogle nye Netflix-forsyninger? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Nu hvor vi blandt andet har bingewatchet ’Squid Game’ og slugt den populære serie ’You’, er det blevet tid til nogle nyheder fra Netflix.

Heldigvis er vi ved at starte en ny måned, og dét betyder én ting i streamingverdenen: Utallige af nye serier, som bare venter på at lande og blive set på de forskellige platforme.

Vi har samlet en oversigt over nogle af de serier, som vi glæder os til at se på Netflix i november – nye såvel som ”gamle”. Se dem lige her.

Bella and the Bulldogs
Foto: Netflix

Bella and the Bulldogs’ - Sæson 2 (1. November)
Bella vender tilbage i en sæson 2 af ‘Bella and the Bulldogs’. I den første sæson går hendes drøm i opfyldelse, da hun får lov til at prøvespille som quarterback på skolens footballhold. Footballholdet prøver dog at gøre alt, hvad de kan for at få Bella til stoppe, men Bella er fast besluttet på ikke at lade sig slå ud – og det samme gør sig gældende i den nye sæson.

Gentefied
Foto: Netflix

’Gentefied’ - Sæson 2 (10. november)
I ‘Gentefied’ møder vi tre børnebørn, der kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, imens de lever i en by, der er i konstant forandring. I sæson 2 starter vi, hvor vi slap i sæson 1: Nemlig med et nyt familiemedlem og en bil, der bliver beslaglagt – og så afslører vi altså ikke mere!

Legacies
Foto: Netflix

’Legacies’ - Sæson 3 (12. november)
Hvis du er en af dem, der har elsket ’The Vampire Diaries’, så har du måske også været gået i krig med spin-off-serien ’Legacies’. Nu kommer den tredje og nyeste sæson til Netflix – og hvis du ikke allerede har set den, så kan vi fortælle, at der er meget mere magi og mystiske væsener på programmet.

Christmas Flow
Foto: Netflix

’Christmas Flow’ – Sæson 1 (17. november)
’Christmas’ Flow’ er én ud af Netflix’ mange juleeventyrer denne vinter. I serien møder vi en berømt rapper og en meget dedikeret journalist, der til trods for en masse forskelligheder oplever en uventet juleromance. Mon de kan få det til at kunne fungere mellem dem?

Riverdale
Foto: Netflix

‘Riverdale’ - Sæson 6 (17. november)
’Riverdale’ er tilbage. Selvom der gik rygter om, at serien ville slutte efter den femte sæson, er vores yndlings Riverdale High-squad tilbage i en sjette sæson – og det siges, at vi kommer til at opleve en helt speciel karakter i den nye sæson. Nemlig Sabrina fra ’Chilling Adventures of Sabrina’. Hvordan dét kan lade sig gøre, ved vi ikke, eftersom Sabrina døde i allersidste afsnit i sin egen serie. Men vi glæder os til at se, hvad skaberne bag ’Riverdale’ har i vente for os!

Supergirl
Foto: Netflix

’Supergirl’ - Sæson 6 (17. november)
Hvis du ikke allerede har set ’Supergirl’, så er denne artikel dit tegn på, at det må være ved at være tid! ’Supergirl’ er en superheltedramaserie, der følger Kara, en reporter fra National City, der i sin fritid bekæmper kriminalitet og superskurke. I løbet af seks sæsoner har Kara fået nye venner og bekæmpet onde skurke alt imens, hun har skabt en identitet under sin berømte fætters skygge – nemlig sin fætter Superman.

Tiger King
Foto: Netflix

’Tiger King 2’ – Sæson 2 (17. november)
’Tiger King’ er tilbage! Selvom vi desværre ikke skal regne med at se mere til Carole Baskin, kan vi stadig se frem til en række mindeværdige karakterer i sæson 2 af serien. Tim Stark, Jeff Lowe, Allen Glover og James Garretson vil nemlig være med – og samtidig vil vi også se en smule til Joe Exotic, der formentlig stadig er fængsel. Eller er han? Det må tiden vise!

Nisser
Foto: Netflix

’Nisser’ – Sæson 1 (28. november)
’Nisser’ er en ny, dansk gyser- OG juleserie. Serien foregår på en afsides dansk ø, hvor en storbyfamilie tager til for at holde jul. Deres jul bliver dog ikke som forventet. Den forvandles nemlig i stedet til et mareridt, da de hurtigt finder ud af, at der ud over øens indbyggere også bor nisser. Nisserne er dog ikke hyggelige – tværtimod. De er i stedet blodtørstige, og de er ikke glade for at have nye besøgende på deres ø.

Læs mere om

MestLæste