De her serier kommer på Netflix
Film & serier

De her serier kommer på Netflix i september

Af Julie Sofie Hauritz 31. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Efteråret er her, og det betyder, at vejret så småt begynder at blive koldere og dagene kortere. Heldigvis har vi gode nyheder: Netflix byder nemlig på masser af både nye og tilbagevendende serier her i september, som gør det helt okay at skulle bruge lidt ekstra timer indenfor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

September lægger op til serie-maraton. Netflix har i hvert fald offentliggjort en hel række serier, som vi godt kan glæde os til – både nye og gamle.

Vi har samlet en oversigt over nogle af dem til dig her.

How to be a cowboy, sæson 1

1. ’How to be a cowboy’ – sæson 1 (1. September)
Howdy! Har du nogensinde undret dig over, hvordan livet som en cowboy er? Dale Brisby er her for at vise dig, hvordan det er at være en moderne cowboy i den nye reality-serie 'How to be a cowboy'.

Papirhuset, sæson 5, del 1

2. ‘Papirhuset' – sæson 5, del 1 (3. September)
Selvom 'Papirhuset' oprindeligt var tænkt som en serie, der kun skulle have to sæsoner, vender den nu tilbage i en femte sæson. Sæsonen kommer fortsat til at handle om de otte tyve og deres røveri, som er ved at udvikle sig til en krig.

Pssst! Vi ved allerede nu, at store dele af den nye sæson er optaget i København - heriblandt i Nyhavn og Tivoli (mega spændende!).

The Circle, sæson 3

3. 'The Circle’ – sæson 3 (8. september)
'The Circle' vender tilbage i en tredje sæson. Den nye sæson kommer også til at tage udgangspunkt i en række mennesker, der skal konkurrere om, hvem der har lavet den bedste online persona.

Lucifer, sæson 6

4. ’Lucifer’ – sæson 6 (10. september)
Selvom det var meningen, at 'Lucifer' skulle slutte efter sæson fem, vender serien alligevel tilbage i en ny sæson. Den sjette (og sidste) sæson afslutter historien om den faldne engel og hans ikke-romantiske (og så alligevel lidt romantiske) forhold til kriminalbetjenten Chloe Decker.

Nailed it, sæson 6

5. ’Nailed it!’ – sæson 6 (15. september)
Gør jeres ovne klar: ’Nailed it!’ vender nemlig tilbage i en ny sæson. Her kan du se amatørbagere forsøge at bage flotte og lækre kager samtidig med, at de konkurrerer mod hinanden. Må den bedste kage vinde!

Sex education, sæson 3

6. ’Sex education’ – sæson 3 (17. September)
'Sex education' er (endelig) tilbage! I den længe ventede tredje sæson begynder Otis at eksperimentere med afslappet sex – alt imens hans BFF, Eric, og hans tidligere mobber, Adam, officielt finder sammen (uuh!).

Dear White People, sæson 4

7. ’Dear white people’ – sæson 4 (22. September)
Juhu! Vores venner fra Winchester University er tilbage i endnu en sæson af 'Dear white people' – og denne gang fortæller Sam og Lionel om deres dramatiske sidste år på universitet.

Blood & water, sæson 2

8. ’Blood & water’ – sæson 2 (24. september)
Nu kan vi se frem til (endnu) mere af Puleng og hendes venner i anden sæson af 'Blood & water'. Serien tager (fortsat) sted i Sydafrika og følger en 16-årig pige, der er på jagt efter svar om hendes storesøster, der blev bortført ved fødslen 17 år tidligere.

Love 101

9. ’Love 101’ – sæson 2 (30. september)
Nu kan vi også se frem til endnu en sæson af den tyrkiske serie 'Love 101'. Serien fortsætter med historien om Eda, Osman, Sinan og Kerem – fire unge mennesker, der blev bragt sammen af en ordning, mens de gik på gymnasiet i Istanbul i 1998.

Luna Park, sæson 1

10. 'Luna park’ – sæson 1 (30. september)
'Luna Park' er en helt ny og italiensk serie, der udspiller sig i 1960'ernes Rom. Her møder to unge kvinder uventet hinanden. Den ene kvinde er vokset op ved at være en del af et karneval, imens den anden er vokset op i en velhavende familie. Hvad der sker efter deres møde, må du vente med at se!

MestLæste