Single All The Way: Kommer snart på Netflix
'Single All The Way':

'Single All The Way': Netflix' første queer-julefilm lander snart

Af Julie Sofie Hauritz 18. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Julen er lige om hjørnet! Og i stedet for at synge "Jingle all the way" synger Netflix i stedet "Single all the way" i år. Streamingtjenesten har nemlig produceret en helt ny julefilm kaldet 'Single All The Way', som ikke kun byder på en masse sne og gaver, men for Netflix også noget helt nyt: Nemlig en masse hjertevarm romantik mellem to unge mænd.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om vi vil det eller ej, så går der ikke længe, før julen er lige om hjørnet! Udover (allerede) at kunne begynde at mærke lidt til det i butikkerne, hvor både julepynt og julekalendere er begyndt at titte frem, så kan vi også mærke det med de mange julefilm, som også så småt har fundet deres vej til vores skærme.

En af de helt store streamingtjenester, som har sørget for, at vi er godt dækket ind med julefilm, er Netflix. Igen i år har Netflix en del julefilm på programmet – og i år har de en helt særlig julefilm gemt under juletræet til os. Streamingtjenesten har nemlig produceret deres første julefilm, hvor det er homoseksuel romantik, der er i centrum.

Netflix’ kommende julefilm hedder ’Single All The Way’. Filmen handler om Peter, som er blevet så træt af, at hans familiemedlemmer altid skal dømme ham for at være single. Faktisk er han blevet så træt af det, at han overbeviser sin bedste ven Nick om at tage med ham hjem til dem i juleferien og lade som om, at de er kærester.

Dog som vi ved, går ting ikke altid som planlagt – og det gør de heller ikke for Peter. Tingene bliver nemlig en smule vanskelige, når Peter pludselig befinder sig på en blinddate, som hans mor har planlagt for ham, og derfor ender i en situation, hvor han ikke kun skal vælge mellem en, men hele to beundrere. Uhlala Peter!

En masse velkendte ansigter
Hvis du elsker ’Ugly Betty’, ’White Lotus’ eller 'Ginny & Georgia', er den nye julefilm en ekstra julegave til dig: ’Single All The Way’ indeholder nemlig en masse velkendte ansigter, som er at finde i alle tre serier.

For eksempel spilles filmens hovedkarakter, Peter, af Michael Urie, der er kendt for rollen Marc i ’Ugly Betty’. Herudover spilles Peters singletante Sandy i filmen af Jennifer Coolidge, der blandt andet er kendt for at spille den rige (og lidt forstyrrede) Tanja i ’White Lotus’.

Dertil møder vi i 'Single All The Way' også Lisa, der spilles af Jennifer Robertson, der er kendt for sin rolle som Ellen i 'Ginny & Georgia'.

Single All The Way: Michael Urie og Jennifer Coolidge

’Single All The Way’ lander på Netflix d. 2. december 2021: Lige i tid til at komme i vaskeægte julehumør!

Læs mere om

MestLæste