HBO Max kommer snart til Danmark
Nu sker det:

Populær streamingtjeneste kommer endelig til Danmark

Af Julie Sofie Hauritz 13. september 2021
Foto: HBO
Kalder alle film- og serie-elskere: Det er blevet tid til at finde kuglepinden frem og sætte et stort kryds i kalenderen. Efter at have eksisteret i USA siden maj 2020 kommer den populære streamingtjeneste HBO Max nemlig endelig til Danmark - og vi glæder os!

Nu er der gode nyheder til alle, der heller ikke kan få nok af film og serier.
I juli-måned lød den triste besked, at WarnerMedia ville udsætte lanceringen af HBO Max i Danmark til 2022 – men nu er det netop blevet offentliggjort, at det heldigvis ikke bliver sådan alligevel!

I en ny pressemeddelelse fortæller HBO Max nemlig, at de allerede åbner dørene op for al deres indhold her i Danmark d. 26. oktober 2021. Yay! 

HBO Max er en helt ny streamingtjeneste, hvor du blandt andet kan se en masse indhold fra blandt andet Warner Bros., HBO, DC Comics og Cartoon Network. Nogle af de film og serier, du vil kunne se der, er blandt andet ’Harry Potter’, ’Friends’ og den nye ’Gossip Girl’ (Øh, ja tak!).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

HBO Max vil erstatte HBO Nordic
HBO Max kommer til at erstatte det velkendte HBO Nordic. Det betyder derfor, at hvis man har et HBO Nordic-abonnement, vil det automatisk blive til et HBO Max-abonnement d. 26. oktober 2021.

Det vides endnu ikke, om HBO Nordics indhold helt vil blive erstattet af HBO Max' indhold, eller om vi kan regne med at se mange af de samme ting på den nye streamingtjeneste. Så det må tiden i stedet vise! 

Hvad vil HBO Max koste?
Prisen på et abonnement til HBO Max er endnu ikke oplyst nogen steder. Den forventer HBO Max først at afsløre til et større, virtuelt event, der kommer til at finde sted i oktober. 

Kan du heller ikke vente til, HBO Max kommer til Danmark? Så kan du få en lille forsmag på noget af deres spændende indhold lige her:

MegetMere