De her serier kommer til Netflix i oktober
Film & serier

Det skal du se på Netflix i oktober

Af Julie Sofie Hauritz 5. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Frem med popcorn og bland-selv-slik: Her er de nye tv-serier, du bare MÅ se på Netflix i oktober.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Oktober er gysets måned. Uanset om du er til gyserfilm eller ej, har Netflix heldigvis altid din ryg. I oktober kommer der nemlig en hel række nye serier til streamingtjenesten, som byder på alt fra et godt grin til drama og uhyggelige aftener foran fjernsynet.

Vi har samlet en oversigt over nogle af dem lige her.

On My Block - Sæson 4
Foto: Netflix

’On My Block’ – Sæson 4 (4. oktober)
Monse, Ruby, Jamal og Cesar vender tilbage i en fjerde (og desværre sidste) sæson af komedieserien ’On My Block’. Serien følger de fire venner, mens de forsøger at navigere i et liv både på Freeridges gader og i gymnasiets haller.

There's someone inside your house
Foto: Netflix

‘There’s Someone inside Your House’ – Sæson 1 (6. oktober)
I denne gyserserie møder vi Makani Young, der netop er flyttet til Osborne, Nebraska fra Hawaii. I hendes nye by er der en morder, der begynder at forfølge hendes klassekammerater i forsøget på at afsløre Makanis families hemmeligheder for hele byen. Makani og hendes venner beslutter sig derfor for at afsløre morderens identitet. Uuh!

Pretty Smart
Foto: Netflix

‘Pretty Smart’ – Sæson 1 (8. oktober)
I ’Pretty Smart’ vælger Chelsea, en superintelligent forfatter, at flytte ind hos sin søster, Claire, efter at have slået op med sin kæreste. Efter Chelsea er flyttet ind, starter der en strid mellem Claires søde, men alligevel dumme roomies Grant, Solana og Jayden. Med tiden finder Claire dog ud af, at de der roomies måske ikke er helt så tossede alligevel.

The babysitters club
Foto: Netflix

‘The Babysitters Club’ – Sæson 2 (11. oktober)
Dine yndlingsbabysittere er tilbage i en sæson to. Sæsonen fortsætter historien om de fem folkeskole-besties, der beslutter sig for at starte deres egen børnepasningsvirksomhed. Mon deres succes fortsætter i den nye sæson?

You
Foto: Netflix

’You’ – Sæson 3 (15. oktober)
Stalker-Joe vender endelig tilbage i en tredje sæson. Joe og Love er flyttet til forstaden, hvor de nu skal til at stifte familie. Dog som vi så i sæson 2, ser det ud til, at Joe har fået et godt øje til deres nye nabo, Natalie. Gad vide, hvad han mon kan finde på nu?

Dynasty
Foto: Netflix

‘Dynasty’ – Sæson 4 (22. oktober)
Carrington-familien og Colby-familien vender tilbage i en ny sæson, der byder på endnu flere penge, endnu mere kærlighed og endnu flere intriger.

Locke & Key
Foto: Netflix

‘Locke & Key’ – Sæson 2 (22. oktober)
Baseret på den populære tegneserie af Joe Hill og Gabriel Rodriguez er ’Locke & Key’ tilbage i en anden sæson. Her fortsætter historien om de tre søskende, der, efter deres fars mord, flytter ind i deres forfædres hjem, Keyhouse, hvor de opdager nogle nøgler, der ikke er helt, som vi kender dem. Så spændende!

Læs mere om

MestLæste