Film & serier

’You’ er snart tilbage: Se den nye teaser for sæson 3

Af Julie Sofie Hauritz 1. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @netflix
Endelig! Efter lang tids undren over, hvornår vi mon ville se, hvad der er blevet af vores mystiske stalker Joe Goldberg (og hans lige så problematiske kæreste, Love Quinn), har Netflix endelig delt en premieredato og teaser for den nye sæson – og datoen er (heldigvis) lige rundt om hjørnet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er lidt over to år siden, at vi sidst så til Joe Goldberg – men nu kommer vi snart til at se til ham igen. Netflix har nemlig (endelig) afsløret, at han vender tilbage på vores skærme d. 15. oktober 2021. Juhu! 

Hvad var det nu, der skete sidst? SPOILER ALERT! 
Lad os lige spole tiden tilbage. Sidst vi så til Joe Goldberg, flyttede (eller nærmere flygtede) han til Los Angles for at undslippe sin syndige fortid og starte forfra med sin nye identitet som Will Bettelheim. 

I den nye by landede han hurtigt i armene på kvinden Love Quinn, som sidst i sæsonen viste sig at ligne Joe meget mere, end vi først troede. Hun havde nemlig et lige så morderisk hjerte, som vores hovedkarakter (Yikes!).

I det allersidste afsnit af sæsonen så vi, at parret var flyttet væk fra The Golden Coast og til en ny by i Californien. Her fik vi et kort glimt af, at Joe havde fået et godt øje til sin nye nabo, og at Love var gravid. Så spændende!

Hvad så nu?
Springer vi frem til den nye sæson, ved vi, at parret er flyttet og venter et barn. Men hvad ellers?

I Netflix’ nye teaser ser vi et par hænder, der er i gang med at lave en kage. Imens hænderne knuser æggeskaller og tørrer rød creme af en kniv, hører vi Joes stemme, der fortæller om, hvordan ham og Love mere specifikt venter en søn. Hertil fortæller han, hvordan idéen om at skulle opdrage en søn, som er præcis lige som ham selv, ”ikke kommer uden sine udfordringer”.

Teaseren giver os (desværre) ikke særlig meget, men lægger op til, at vi blandt andet kommer til at udforske Joes evner som far.

Fordi teaseren ikke giver os særlig meget, efterlader den os også med rigtige mange spørgsmål til den nye sæson. Hvilken rolle kommer nabo-pigen for eksempel til at spille? Vil Joe fortsat have sine gamle, dystre mønstre? Og kommer Beck mon til at spøge i Joes liv igen?

Det lader til, at Netflix helst ikke vil spoile for meget for os. Så vi må vente at se, hvad den nye sæson ellers har at byde på, når den har premiere i oktober. Vi glæder os!

Se den nye teaser her:

MegetMere