Film & serier

’You’ vender tilbage: Her er alt, du skal vide om sæson 3

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 20. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den amerikanske, psykologiske thrillerserie ’You’ vender stærkt tilbage med en sæson tre. Vi Unge har samlet alt det, du behøver at vide om den nye sæson.

Blev du også draget af de første to sæsoner af thrillerserien ’You’, så har vi gode nyheder til dig. Netflix har netop annonceret, at optagelserne til tredje sæson af den nervepirrende dramaserie er skudt i gang.

Hitserien ’You’ bygger på bogserien af samme navn, som er skrevet af Caroline Kepnes. I første sæson af serien følger vi den sindsforstyrrede, men ret hotte, Joe Goldberg, som er spillet af den tidligere Gossip Girl-stjerne, Penn Badgley, der er villig til at gøre alt for kærligheden - selv det utilgivelige.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Anmeldelse: ”You” er en skræmmende - men romantisk serie

I anden sæson er den mystiske Joe Goldberg flyttet til Los Angles for at undslippe sin syndige fortid og starte forfra med sin nye identitet som Will Bettelheim. Her får han en frisk start med Love Quinn, der er spillet af Victoria Pedretti.

I den tredje sæson kan vi glæde os til at gense både Goldberg og Pedretti på skærmen. Meget tyder dog på, at det ikke forbliver rosenrødt for det lykkelige par, da et møde med sæsonens nye karakterer vækker gamle, dystre mønstre hos vores hovedkarakter.

Læs også: Netflix afslører premieredato på ”You” sæson 2 ved en fejl

Netflix har nemlig annonceret, at der kommer to helt nye ansigter i tredje sæson af hitserien, nemlig Shalita Grant og Travis VanWinkle.

Shalita Grant skal spille rollen som Sherry, der er en såkaldt ”mom-fluencer”, og Travis VanWinkle kommer til at spille rollen som den velhavende Cary. Både Sherry og Cary ønsker at få det forelskede par ind i deres inderkreds, men som vi har erfaret i de tidligere sæsoner, er alt ikke, hvad det udgiver sig for at være.

Spoiler alert

Efter afslutningen af anden sæson af ’You’ står vi, efter afsløringen af Loves sande identitet, forbavset tilbage med spørgsmålet; hvad kommer der til at ske med de to morderes kærlighedsbarn?

Hvornår udkommer tredje sæson af 'You'?

Vi kender endnu ikke til den præcise dato for udgivelsen af tredje sæson af ’You’, men meget tyder på, at den udkommer i slutningen af 2021 og kommer til at bestå af 10 afsnit.

Det er dog værd at notere sig, at Caroline Kepnes netop har løftet sløret for, at den tredje bog ’You Love Me’, som tredje sæson er baseret på, bliver publiceret d. 6. april 2021.

Så hvis ikke du har kastet dig over det mystiske, morderiske og ret så uhyggelige serieunivers endnu, så har du altså god tid til at binge-watche de første sæsoner af ’You’.

MestLæste