Film & serier

Netflix afslører premieredato på ”You” sæson 2 ved en fejl

Af Selina Sander Jensen 16. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den creepy Netflix-serie ”You”, med ”Gossip Girl”-stjernen Penn Badgley i hovedrollen som Joe, vender tilbage med en sæson 2, og vi skal nok ikke vente ret længe – det har Netflix afsløret ved en fejl…

Netflix-serien ”You”, med Penn Badgley (også bedre kendt som Lonely Boy i ”Gossip Girl”) i hovedrollen som stalkeren Joe, vender tilbage med en sæson 2, og de gik allerede i gang med at lave den kommende sæson tilbage i februar – og vi har glædet os lige siden!

Nu har Netflix højst sandsynligt afsløret premieredatoen på den kommende sæson ved en fejl. Netflix skrev nemlig for nylig i et tweet, hvor mange nætter man skal sove, før ”You” sæson 2 får premiere. Opslaget blev dog hurtigt fjernet igen, hvilket nok betyder, at det var en fejl, at de fik lagt det op i første omgang.

Hvis vi skal tro på deres tweet, så skulle man sove 110 nætter (da de skrev opslaget) – og det betyder, at premieredatoen ville være den 30. december i år. Den første sæson af serien fik også premiere i slut december, så derfor lyder det altså ikke helt urealistisk med den dato.

Læs også: Officielt: "Gossip Girl" vender tilbage

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udover at afsløre premieredatoen på ”You”, afslørede deres opslag også, at der ikke er længe til ”End of the fucking world” sæson 2 og ”Atypical” sæson 3 også får premiere, nærmere bestemt i midten af november – i hvert fald, hvis vi skal stole på opslaget.

Se opslaget her:

Foto: Twitter

Uanset hvor længe vi skal vente på ”You” og de andre serier, så glæder vi os megameget! Skal du se nogle af de nye sæsoner?