Film & serier

Netflix afslører premieredato på ”You” sæson 2 ved en fejl

Af Selina Sander Jensen 16. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den creepy Netflix-serie ”You”, med ”Gossip Girl”-stjernen Penn Badgley i hovedrollen som Joe, vender tilbage med en sæson 2, og vi skal nok ikke vente ret længe – det har Netflix afsløret ved en fejl…

Netflix-serien ”You”, med Penn Badgley (også bedre kendt som Lonely Boy i ”Gossip Girl”) i hovedrollen som stalkeren Joe, vender tilbage med en sæson 2, og de gik allerede i gang med at lave den kommende sæson tilbage i februar – og vi har glædet os lige siden!

Nu har Netflix højst sandsynligt afsløret premieredatoen på den kommende sæson ved en fejl. Netflix skrev nemlig for nylig i et tweet, hvor mange nætter man skal sove, før ”You” sæson 2 får premiere. Opslaget blev dog hurtigt fjernet igen, hvilket nok betyder, at det var en fejl, at de fik lagt det op i første omgang.

Hvis vi skal tro på deres tweet, så skulle man sove 110 nætter (da de skrev opslaget) – og det betyder, at premieredatoen ville være den 30. december i år. Den første sæson af serien fik også premiere i slut december, så derfor lyder det altså ikke helt urealistisk med den dato.

Læs også: Officielt: "Gossip Girl" vender tilbage

Udover at afsløre premieredatoen på ”You”, afslørede deres opslag også, at der ikke er længe til ”End of the fucking world” sæson 2 og ”Atypical” sæson 3 også får premiere, nærmere bestemt i midten af november – i hvert fald, hvis vi skal stole på opslaget.

Se opslaget her:

Uanset hvor længe vi skal vente på ”You” og de andre serier, så glæder vi os megameget! Skal du se nogle af de nye sæsoner?

MegetMere