Film & serier

Officielt: ”Gossip Girl” vender tilbage!

Af Selina Sander Jensen 18. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går blev det offentliggjort, at der er 10 nye afsnit af hitserien ”Gossip Girl” på vej. Ligesom den originale serie, kommer den til at handle om rige unge, der er en del af Manhattans elite. Læs mere her!

I går kunne E! News bekræfte, at ”Gossip Girl” vender tilbage med (indtil videre) 10 helt nye afsnit!

De nye afsnit kommer til at følge en ny gruppe unge, der, ligesom Blair Waldorf og Serena van der Woodsen, går på privatskole og er en del af Manhattans elite. Serien kommer til at foregå otte år efter den originale serie sluttede, hvor Gossip Girl-sitet lukkede ned. Men naturligvis vender Gossip Girl tilbage i de nye afsnit og holder øje med den seneste gossip om den nye gruppe unge!

Læs også: Derfor giver slutningen på "Gossip Girl" ingen mening

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er den nye streamingtjeneste HBO Max, der har bestilt de nye ”Gossip Girl”-afsnit, og det er endnu ikke blevet meldt ud, hvornår de får premiere. Det sidste afsnit af den originale ”Gossip Girl” kom ud i 2012, og det er 8 år siden til næste år. Så det ville give mening, hvis den nye serie, som foregår otte år efter, får premiere i løbet af år 2020!

Det vides endnu ikke, hvem der skal spille med i de nye afsnit, og om nogle af skuespillerne fra den originale serie skal spille med.

Skal du se de nye ”Gossip Girl” afsnit?

Læs mere om