Denne ’You’-stjerne skal være med i den nye ’Gossip Girl’-reboot
Film & serier

Denne ’You’-stjerne skal være med i den nye ’Gossip Girl’-serie

Af Josephine Sjelhøj 24. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der ikke længe til, vi bliver introduceret for en ny gruppe Upper East Siders. Det er netop blevet afsløret, at de får selskab af en helt særlig ’You’-stjerne.

Nu er der ikke længe til, at vi kan vende tilbage til det berømte ’Gossip Girl’-univers, hvor vi kan se frem til at møde en helt ny gruppe af rige teenagere.

Det er netop blevet bekræftet, at den nye gruppe Upper East Siders får selskab af en helt særlig skuespiller fra Netflix-serien ’You’.

Elizabeth Lail, som spiller Guinevere Beck i hitserien, er nemlig klar til at indtage Manhattan i den nye version af ’Gossip Girl’.  

På nuværende tidspunkt er der ikke flere informationer om hendes karakter i det populære ungdomsunivers, men vi er overbeviste om, at hun passer perfekt ind i serien.

LÆS OGSÅ: Se de vilde videoer: Internettet går amok over denne ’Gossip Girl’-trend

Mange kender garanteret Elizabeths 'You'-medskuespiller, Penn Badgley, fra den orginale ’Gossip Girl’-serie, hvor han spillede vores alle sammens Lonely Boy, Dan Humphrey.

Mon Penn har givet Elizabeth noget insider-viden, inden hun træder ind i det berømte ’Gossip Girl’-univers?

Diversitet er den vigtigste faktor

Mange fans er spændte på at se, hvordan den nye ’Gossip Girl’-serie kommer til at se ud.

I et interview med magasinet Dazed fortæller skuespillerne bag ’Gossip Girl’, at den vigtigste faktor i deres nye serie er diversitet. Emily Alyn Lind, der spiller Aubrey, fortæller, at de gerne vil ”normalisere ting, som tidligere blev betragtet som tabuer.”

LÆS OGSÅ: "Gossip Girl" vender tilbage: Mød de nye karakterer her

- Det er så sejt, når man i underholdningsbranchen kan se mennesker, man selv ligner og som har de samme interesser, fordi det har så meget indflydelse. Det afspejler tydeligt den tid, vi er i, fortæller Whitney Peak, som spiller Zoya.

Glæder du dig også til at se den nye ’Gossip Girl’-serie? Mens du venter spændt, kan du i galleriet herunder se nogle af de mest overraskende plots fra bøgerne, som ikke kom med i den originale ungdomsserie.

9plotsfra”GossipGirl”-bøgerne,somIKKEkommediserien

I tv-serien får Chuck en hund, som han kalder Monkey. I bøgerne har han rent faktisk en abe. Desuden er han faktisk bare en bifigur i bøgerne i stedet for den hovedperson, som han heldigvis er i tv-serien.

Foto: All Over

I tv-serien finder Nate ud af, at hans far har et misbrugsproblem, men i bøgerne er det faktisk Nate selv, der ender på en afvænningsklinik.

Foto: All Over

… som Chuck dater efterfølgende. De er nemlig biseksuelle i bøgerne.

Foto: All Over

I tv-serien har Vanessa fyldigt, krøllet hår. Det har hun ikke i bøgerne – der er hun nemlig skaldet.

Foto: All Over

Jenny Humphrey har naturligvis et lille crush på Nate i tv-serien, men følger hun efter ham og maler creepy billeder af ham? Nej. Men det gør hun i bøgerne!

Foto: All Over

Og Blair navngiver sin halvsøster Yael (som i Yale Universitetet).

Foto: All Over

I tv-serien kender du Rufus, Dan og Jenny som en familie fra Brooklyn, men i bøgerne har de en meget mere fornem adresse – nemlig på Upper West Side på Manhattan.

Foto: All Over

Eric van der Woodsen er tre år ældre end Serena i bøgerne. I tv-serien er han to år yngre. Producerne af tv-serien har begrundet udskiftningen med, at det ville give Serena mere grund til at vende tilbage til New York, hvis hun havde en lillebror i problemer. I bøgerne vender hun tilbage, fordi hun er blevet smidt ud af sin kostskole.

Foto: All Over

Den var ALDRIG gået i tv-serien, hvor Blair og Vanessa virkelig ikke kan lide hinanden.

Foto: All Over

Læs mere om

MegetMere