gossip_girl_moed_de_nye_karakterer_her
Film & serier

"Gossip Girl" vender tilbage: Mød de nye karakterer her

Af Josephine Sjelhøj 7. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er I klar, Upper East Siders? I år vender ”Gossip Girl” tilbage med en ny gruppe teenagere, der følger i Blair og Serenas fodspor. Indtil videre er der få detaljer om den nye serie, men personbeskrivelserne er en hemmelighed, vi bare ikke kan holde på. Mød alle de nye karakterer lige her.

Vi kan godt begynde at glæde os til den nye ”Gossip Girl”-serie på HBO. Seriens officielle Instagram-profil har netop afsløret nye detaljer om den kommende gruppe af Upper East Siders, og vi kan allerede mærke, at det bliver en must-see serie.

Selvom alle vores gamle yndlingskarakterer, som for eksempel Chuck og Blair, ikke kan ses i de nye ”Gossip Girl”, så er en ting, som det plejer at være: Kristen Bell vender nemlig tilbage som Gossip Girl-fortællerstemmen. Vi kan slet ikke vente med at høre hende sige ”XOXO, Gossip Girl” igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Se de første billeder fra den nye 'Gossip Girl'-serie

På den officielle Instagram har teamet bag ”Gossip Girl” lagt små beskrivelser ud af de karakterer, vi kommer til at se i den nye serie. Mød dem alle lige her.

Jordan Alexander som Julien Calloway

Julien beskrives med ordet ”indflydelse”. Mon hun bliver den nye ’it girl’ på Constance? Fans har tidligere gættet på, at Julien bliver den nye Blair, og hendes beskrivelse tyder på, at hun får lige så meget indflydelse på gruppen, som Blair havde i den oprindelige serie.

Julien spilles af Jordan Alexander, som tidligere har været med i ”Sacred Lies” og ”Rookie Blue”.

Savannah Smith som Monet de Haan

Monet bliver beskrevet med ordet ”magt”. Det bliver spændende at se, hvordan hun bruger sin magt blandt de andre Upper East Siders.

Monet spilles af Savannah Smith. ”Gossip Girl” bliver Savannahs første officielle tv-rolle.

Zión Moreno som Luna La

Luna beskrives med ordet “stil”. Hvis der er noget, vi elskede i den originale ”Gossip Girl”, så var det stilen. Vi drømmer stadig om Blair og Serenas mange looks, som kun kan beskrives som ikoniske. Vi glæder os til at se alle Lunas outfits.

Luna spilles af modellen Zión Moreno.

Thomas Doherty som Max Wolfe

Max er beskrevet med ordet ”frihed”. Det bliver spændende at se, hvad det betyder for hans karakter i ”Gossip Girl”.

Max Spilles af Thomas Doherty, som du måske kender fra ”The Lodge”, ”Descendants” og ”Legacies”.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om den nye "Gossip Girl"-serie

Emily Alyn Lind som Audrey Hope

Audrey beskrives med ordet “yndefuld”. Vi glæder os til at se, hvordan det passer ind i det dramatiske ”Gossip Girl”-univers.

Audrey spilles af Emily Alyn, som også er kendt fra ”Revenge”.

Tavi Gevinson som Kate Keller

Kate beskrives med ordet ”ambitiøs”. Hvis vi tænker tilbage på den originale ”Gossip Girl”, så minder det om både Blair og Dan, som begge havde store ambitioner i deres liv. Gad vide, hvad Kate er ambitiøs omkring?

Kate spilles af Tavi Gevinson, som er kendt fra sine teaterroller i ”The Crucible” og ”The Cherry Orchard”.

Eli Brown som Otto "Obie" Bergmann IV

Obie er beskrevet med ordet ”privilegium”, som giver os flashbacks til Nate, som også kom fra en rig, privilegeret familie. Mon Obie har andet til fælles med Nate? Navnet Otto Bergmann giver os også store skandinaviske vibes. Tror I, at hans familie stammer fra Norden?

Obie spilles af Eli Brown, som tidligere har været med i teenage-serien ”Pretty Little Liars: The Perfectionist”.

LÆS OGSÅ: Gossip Girl-stjernen Leighton Meester har en årlig Blair Waldorf-dag

Evan Mock som Akeno "Aki" Menzies

Aki beskrives med ordet “uskyldig”. Hvis vi kender ”Gossip Girl”-universet ret, så får de unge Upper East Siders ikke lov til at være uskyldige ret længe. Vi kan stadig huske, hvordan Jenny blev suget ind i dramaet på Constance. Det bliver spændende at se, hvad der sker med Aki i den nye serie.

Aki spilles af Evan Mock. ”Gossip Girl” bliver hans første officielle rolle nogensinde, så vi glæder os til at lære ham bedre at kende.

Whitney Peak som Zoya Lott

Zoya beskrives med ordet “perspektiv”. Ordet siger ikke lige så meget som ”magt” eller ”uskyldig”, men vi forestiller os, at Zoya kommer til at spille en vigtig rolle i det nye ”Gossip Girl”. Mon hun har noget insider-viden om de andre?

Zoya spilles af Whitney Peak, som har været med i Netflix-serien ”The Chilling Adventures of Sabrina”.

Glæder du dig også lidt mere til den nye ”Gossip Girl”-serie, efter du har mødt karaktererne?

Vi krydser fingre for, at vi snart får dem at se på HBO.

XOXO,

Vi Unge

Læs mere om