Film & serier

Gossip Girl-stjernen Leighton Meester har en årlig Blair Waldorf-dag

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 18. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er sjældent at dine yndlings teenage-stjerner ender op sammen i virkeligheden, men det blev skæbnen for Leighton Meester og Adam Brody. De to 00’er-stjerner viste sig nemlig at være det perfekte match. Og parrets årlige dating tradition gør dem kun endnu mere elskværdige.

Hvem skulle have troet, at hvis man miksede Gossip Girls dominerende ’Queen B’, også kendt som Blair Waldorf, med Orange Countys nørdede Seth Cohen, så ville man få opskriften på det ultimative tv-par? 

For alle, der har set Gossip Girl og Orange County, var det en glædelig nyhed, da det endelig kom frem, at den virkelige ’Queen B’ havde fundet sin Chuck Bass. 

De to skuespillere, Leighton Meester og Adam Brody, der begge er kendt for deres bærende roller i to af 00’ernes største teenage-dramaserier, begyndte efter sigende at date tilbage i 2011. Siden da er det blevet til en forlovelse, et hemmeligt bryllup, to søde børn og en misundelsesværdig årlig dating-tradition.

Læs også: Se de første billeder fra den nye 'Gossip Girl'-serie

Siden rygterne om tv-parret begyndte at florere tilbage i 2011, har de formået at holde deres kærlighedsforhold ude af det offentlige søgelys – hvilket er noget af en bedrift, når man tager de to skuespilleres stjernestatus i betragtning. 

Selvom både Meester og Brody tog del i to af serie-historiens mest mindeværdige bryllupper, så var det altså deres eget hemmelige bryllup tilbage i 2014, der indtog førstepladsen som det mest mindeværdige og ikke mindst det mest overraskende (virkelige) bryllup. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt du skal vide om den nye "Gossip Girl"-serie

Det er meget sjældent, at tv-parret deler ud af deres forhold, men alligevel har deres fælles fanskare fulgt med, som var det deres favorit-tv-par, der blev vist på skærmen. 

I et nyt interview fortæller det meget private par, at de har en ret særlig, årlig dating-tradition, hvor de klæder sig ud som deres karakterer Blair Waldorf og Seth Cohen – og det er en tradition, som nok de fleste fans ville ønske, de kunne overvære.

Læs også: Det kan du forvente af de nye ”Gossip Girl”-afsnit 

Se interviewet, hvor Meester og Brody fortæller om deres dating-tradition og det humoristiske ved, at deres fiktive karakterer, Blair og Seth, har deres helt eget kærlighedsliv én gang om året.  

MegetMere