Film & serier

Det kan du forvente af de nye ”Gossip Girl”-afsnit

Af Selina Sander Jensen 29. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at ”Gossip Girl” vender tilbage, og vi kan slet ikke vente! Men hvem gemmer sig mon bag Gossip Girl, når serien vender tilbage? Og vender de gamle skuespillere tilbage?

Tidligere på måneden blev det bekræftet, at ”Gossip Girl” vender tilbage med 10 helt nye afsnit. Vi ved allerede, at de nye afsnit kommer til at foregå otte år efter den originale serie sluttede, og hvor Gossip Girl blev afsløret, og Gossip Girl-sitet blev lukket ned. Nu er der endnu mere nyt om de kommende 10 afsnit, og du kan læse det hele nedenfor!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvem er Gossip Girl?

De kommende afsnit af ”Gossip Girl” kommer ikke til at handle om mysteriet omkring, hvem Gossip Girl er, som den originale serie ellers gjorde. En af ”Gossip Girl” -skaberne, Josh Schwartz, afslørede nemlig til E!News i forbindelse med en pressetur, at der ikke er én ny Gossip Girl – det er nemlig os alle sammen, der er Gossip Girl i de nye afsnit:

”Det føltes ikke rigtigt som om, at det ville give mening at en gruppe voksne mennesker, blev styret af Gossip Girl. Vi syntes at der var noget interessant over ideen, at vi alle på vores egen måde er Gossip Girl i dag. Det faktum at vi alle bidrager til graden af overvågning, som findes på sociale medier og måden det har udviklet sig på. Det føltes som det helt rigtige tidspunkt at fortælle den historie gennem en ny generation af Upper East Side highschool-elever.”

Serien kommer altså til at foregå i den ”Gossip Girl ”-verden vi kender i forvejen, men følger en ny gruppe unge, som alle på en måde er Gossip Girl…

Læs også: Hvilken fyr fra "Gossip Girl" passer du bedst sammen med?

Hvad så med Blair, Serena, Nate og de andre?

Selv om de nye afsnit følger en ny gruppe Upper East Siders, så er der mulighed for, at karaktererne fra den originale ”Gossip Girl” -serie vender tilbage, hvis skuespillerne bag vil være med i de nye afsnit:

”Vi har kontaktet dem alle sammen for at fortælle dem, at vi laver de nye afsnit, og vi ville elske, hvis de gerne vil være involveret i det, men vi ville bestemt ikke være afhængige af, om de ville være med eller ej” sagde Josh Schwarts også til E!News.

Hvor og hvornår kommer de nye afsnit ud?

Det er den kommende streamingtjeneste HBO Max, der har bestilt de 10 nye afsnit af ”Gossip Girl”, og siden de nye afsnit foregår otte år efter det sidste afsnit, som kom ud i år 2012, så ville det give mening, hvis de nye afsnit fik premiere i år 2020! Dog er det ikke blevet meldt officielt ud endnu.

Læs mere om