Film & serier

Se de første billeder fra den nye 'Gossip Girl'-serie

Af Anna Birch Jakobsen 8. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
'Gossip Girl' vender tilbage med et reboot, hvor en ny gruppe unge teenagere følger i Serena, Blair og alle de andre 'Gossip Girl'-karakteres fodspor på Constance Billard. Serien foregår 13 år efter den originale serie, og 'Gossip Girl'-sitet er for længst lukket ned. Til gengæld lurer en ny trussel, som overvåger og styrer de unge Upper East Siders liv: Sociale medier. Se billeder og videoklip fra den nye 'Gossip Girl'-serie her.

"Get ready, Upper East Siders – Gossip Girl is back"

Internettet glødede i marts, da det blev offentliggjort, at en ny version af 'Gossip Girl' er på vej.

Den nye serie er ikke en fortsættelse på Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass og alle de andre velkendte 'Gossip Girl'-karakteres liv - men den er alligevel en form for fortsættelse på selve serien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Man følger en ny gruppe privatskole-teenagere, som går på Constance Billard ca. 12-13 år efter, at Serena og resten af slænget gik på skolen.

'Gossip Girl'-sitet, som vi kender det, er for længst lukket ned - men det betyder ikke, at det er slut med drama og sladder på Constance.

Læs også: Alt, du skal vide om den nye 'Gossip Girl'-serie

En ny trussel våger nemlig over dem og styrer de unges liv: De sociale medier.

På den måde tager serien en relevant samfundsbekymring op til debat og viser, hvordan de unge teenagere på Constance - ligesom alle andre unge (og ældre) - bliver påvirket af de sociale medier.

På den officielle GG-insta blev der for nylig delt en teaser video af nogle af seriens nye hovedroller. Heriblandt Thomas Doherty, Emily Alyn Lind og Savannah Lee Smith, der hænger ud i skolegården - præcis som Dan, Nate, Serena, Blair og alle de andre gjorde.

I billedets caption står der: "Undervisningen er begyndt på Constance Billard. Husk: ingen telefoner tilladt... på nær min. XOXO, Gossip Girl".

Udover den lille teaser er der også blevet offentliggjort en masse billeder fra optagelserne af den nye serie i New York.

Læs også: 25 ting, du ikke vidste om 'Gossip Girl'

Her kan man virkelig få et indblik i seriens kostumer, der til dels holder fast i den klassiske GG-stil med skjorter, ternede nederdele og hårbånd, men som også er langt mere highstreet end den gamle serie med vintage hoodies, sneaks og strømper i stiletterne.

Mens vi venter i spænding på den nye serie, kan du se alle billederne herunder XOXO.

Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Foto: MEGA

Læs mere om

MestLæste