Se det vilde videoer: Internettet går amok over denne ’Gossip Girl’-trend
Film & serier

Se de vilde videoer: Internettet går amok over denne ’Gossip Girl’-trend

Af Josephine Sjelhøj 15. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lyder et klædeskab fyldt med Blairs outfits eller din helt egen genindspilning af de ikoniske ’Gossip Girl’-scener som en drøm, der ville gå i opfyldelse? Så er denne nye TikTok-trend lige noget for dig.

Er du også den største ’Gossip Girl’-fan? Den titel er du ikke ene om. 

Den nyeste trend på TikTok handler nemlig om at vise, hvor stor fan man er af serien på en kreativ måde.

Trenden blev startet af ’Gossip Girl’-stjernen Ed Westwick, der spiller Chuck Bass. På TikTok udfordrede han alle ’Gossip Girl’-fans til at finde sjove måder, de kunne fortælle, at de havde set serien på.  

Skuespilleren lagde selv ud med at genoplive sin ikoniske karakter ved at klæde sig ud som Chuck. Og det blev starten på en række af vilde fanvideoer. 

LÆS OGSÅ: Gossip Girl-stjernen Leighton Meester har en årlig Blair Waldorf-dag

En af videoerne viser blandt andet, hvordan man med vild makeup kan komme til at ligne både Chuck og Blair på en prik, mens en anden TikTok-bruger viser, at hun har et klædeskab fyldt med alle Blairs ikoniske outfits. 

Flere brugere har også været en tur til New York for at filme videoer på Grand Central Station og sidde foran  The Met for at genskabe nogle af de mest mindeværdige scener fra serien.

Se nogle af de vildeste ’Gossip Girl’-videoer her.

Serien bliver genoplivet

På grund af seriens popularitet har mange ’Gossip Girl’-fans forsøgt at overbevise seriens skabere om at genoplive den.

Selvom der ikke er udsigter til, at ’Gossip Girl’ kommer til at vende tilbage med de samme skuespillere, så er HBO Max i gang med at filme en fortsættelse af ’Gossip Girl’-universet.

LÆS OGSÅ: "Gossip Girl" vender tilbage: Mød de nye karakterer her

Vi kan derfor glæde os til en helt ny gruppe af Upper East Siders, som skal følge i Blair og Serenas fodspor. Den eneste af de originale skuespillere, der vender tilbage i den nye ’Gossip Girl’-serie, er Kristen Bell, som endnu en gang er klar til at være fortællerstemme.

Vi kan næsten ikke vente med at høre, Kristen sige ”XOXO, Gossip Girl” igen, men indtil da må vi trøste os med de vilde videoer fra TikTok-trenden. 

Læs mere om

MegetMere