alt_vi_ved_om_saeson_4_af_stranger_things
Film & serier

"Stranger Things" vender tilbage: Her er alt, du skal vide om sæson 4

Af Josephine Sjelhøj 21. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også spændt på den næste sæson af ”Stranger Things”? Vi har undersøgt alt, du har brug for at vide om sæson 4 af Netflix-serien, der snart vender tilbage. Læs med her og find ud af, hvad den nyeste sæson kommer til at handle om.

Er du klar til at besøge Hawkins igen?

Siden sæson 3 udkom på Netflix i 2019, har vi ventet spændt på at se, hvad der sker med Eleven og alle de andre fra Hawkins.

Selvom det er et stykke tid siden, at vi sidst så hovedpersonerne, så kan vi trøste os med, at de lige nu er i gang med den nye sæson.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er alt, vi ved om sæson 4 af ”Stranger Things.”

Hvad kommer der til at ske i sæson 4?

Ifølge ”Stranger Things”-stjernen Gaten Matarazzo, der spiller Dustin, bliver sæson 4 den mest uhyggelige sæson indtil videre.

I sæson 4 kan vi forvente, at alle hovedpersonerne endnu en gang skal forsøge at få russerne til at stoppe deres eksperimenter og forlade Hawkins. I det sidste afsnit af sæson 3 afslørede de, at russerne har "The American" til fange. Det fik mange til at gætte på, hvem det mon kunne være.

I en teaser for sæson 4 blev det afsløret, at det er ingen ringere end Hopper, der er taget til fange. Se klippet her.

Hvor mange episoder er der i sæson 4?

I et tweet fra forfatterne bag ”Stranger Things” kan man se, at alle manuskripterne til sæson 4 allerede er færdige.

På billedet kan man se 9 forskellige manuskripter. Det betyder, at vi kan forvente at se 9 helt nye episoder, når sæson 4 får premiere. Vi kan næsten ikke vente!

Hvornår får sæson 4 premiere?

Den officielle dato for sæson 4 af ”Stanger Things” er ikke blevet offentliggjort endnu. Det var meningen, at den nye sæson skulle have haft premiere i begyndelsen af 2021, men på grund af corona-restriktionerne har holdet bag serien været nødt til at udskyde optagelserne.

LÆS OGSÅ: OMG! Noah Schnapp afslører, at disse to Stranger Things-stjerner er forelskede

”Stranger Things” er dog begyndt at filme resten af sæsonen, så ifølge flere medier er det ikke helt usandsynligt, at vi kan forvente den senere på året.

Imens du venter, kan du tage denne test for at finde ud af, hvilken karakter fra ”Stranger Things,” du minder mest om.

Kommer der nye karakterer?

Der er indtil videre blevet offentliggjort 8 helt nye karakterer. De nye ansigter inkluderer blandt andet Jonathans nye bedste ven Argyle, som spilles af Eduardo Franco.

Mason Dye skal spille Jason Carver, som beskrives som en rig atlet, der dater skolens mest populære pige, og Joseph Quinn skal spille Eddie Munson, som er præsident for Hawkins Highs officielle D&D-klub.

Kommer der også en sæson 5?

Ja! Skaberne af ”Stranger Things”, Matt og Ross Duffer, har afsløret, at sæson 4 ikke bliver det sidste, vi ser til Netflix-serien.

I et interview fortæller de, at de allerede ved, hvordan slutningen på ”Stranger Things” kommer til at se ud. Den lange corona-lockdown har derfor givet dem god tid til at planlægge sæson 5, så den bliver helt perfekt.

MestLæste