Kendte

OMG! Noah Schnapp afslører, at disse to Stranger Things-stjerner er forelskede

Af Amalie Takahashi Christiansen 8. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er nok mere eller mindre bekendt med udtrykket Kirsten Giftekniv? Stranger Things-stjernen Noah Schnapp var i hvert fald ikke bleg for at udpege sine to gode venner og medstjerner til at være forelskede.

Du er nok mere eller mindre bekendt med udtrykket Kirsten Giftekniv – måske har du endda selv ageret Amor i en situation eller havnet i en akavet romantisk situation takket være en ven?

Stranger Things-stjernen Noah Schnapp var i hvert fald ikke bleg for at udpege sine to gode venner og medstjerner Millie Bobby Brown og Finn Wolfhard til at være mere eller mindre småforelskede i hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Noah, der i øvrigt er bedstevenner med Millie kommenterede et post på Instagram, hvor der stod:

”Tag to mennesker, der gerne vil være sammen for at gøre ting akavede” – og Noah taggede både Millie og Finn!

Foto: Instagram

Vi krydser i den grad fingre for, at det er sandt! Men det kan med stor sandsynlighed også være en sjov prank fra Noahs side for netop at gøre tingene akavede mellem de to stjerner.

Det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at Millie og Finn har indspillet romantiske scener sammen siden Stranger Things blev udgivet i 2016 – og det faktum, at Millies aller første kys var med Finn.

Foto: Mega

Fans har i årevis bedt til, at de to stjerner blev et par, og nu har Noah virkelig sat rygter i gang!

Læs også: Selena Gomez afslører, at hun lider af psykisk sygdom i Miley Cyrus' Instagram-show.

Som 13-årig datede Millie musikeren Jacob Sartorius, men siden da har hun ikke datet nogle officielt – men rygterne har både knyttet hende til Romeo Beckham og senest til den 17-årige rugby-spiller Joseph Robinson.

Vi krydser dog fingre for at Millie og Finn - der begge er ved at modnes til unge voksne - har indset, at de er perfekte for hinanden (efter vores mening)!