Kendte

Selena Gomez afslører, at hun lider af psykisk sygdom i Miley Cyrus' Instagram-show

Af Amalie Takahashi Christiansen 7. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez var superærlig, da hun på Miley Cyrus’ live Instagram talk-show, Bright Minded, åbnede op omkring den psykiske sygdom, som hun for nylig var blevet diagnosticeret med.

De populære sangstjerner Selena Gomez og Miley Cyrus har begge en fortid med Disney – og det var i forbindelse med deres roller i den ikoniske tv-serie på Disney Channel, Hannah Montana fra 2006, at de to veninders veje for første gang krydsede.

Den 3. april 2020 krydsede de to tidligere Disney-stjerner atter veje efter mange år uden kontakt, da Selena deltog i Mileys live talk-show, Bright Minded, på Instagram, hvor hun åbnede op nogle mentale udfordringer, som hun havde kæmpet med for nylig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selena medvirkede i showet efter, at hun havde genoptaget kontakten med Miley i en besked over Instagram. Den tidligere Disney-stjerne sendte en sommerfugl-emoji til Miley – og det var alt, der skulle til for, at de to begyndte at tale igen.

”Det var meget sødt, fordi du bare sendte en sommerfugl-emoji – og det var nok. At bonde med folk og lade dem vide, at du er der. En sommerfugl-emoji er lige præcis nok,” havde Miley sagt til Selena ifølge det amerikanske magasin People.

I Mileys live talk-show var Miley og Selena meget ærlige omkring deres mentale helbred – især på grund af omstændighederne med covid-19. Selena afslørede endda, at hun var blevet diagnosticeret med bipolar lidelse, men at hun ikke lod sig genere af det.

”For nylig henvendte jeg mig til et af de bedste mental-hospitaler i Amerika, McLean Hospital, og efter at have drøftet de ting, som jeg har gennemgået de seneste par år, indså jeg, at jeg var bipolar. Og det hjalp mig faktisk at få mere indsigt. Det skræmmer mig ikke nu, hvor jeg ved det.”

Hun åbnede også op om, hvordan hun havde håndteret det gennem at skrive og bonde med folk fra sin fortid – som fx Miley.

”Jeg har skrevet en del. Jeg tror, det har hjulpet mig til at forstå, hvad der er foregået. En stor del af det er at få kontakt til de mennesker, du ikke har været den bedste overfor, eller folk du ikke lige har tænkt over. Jeg føler, at der har været en del mennesker, jeg har haft det sådan med uden, at det var en dårlig ting, men bare haft brug for at sige ’Hey, jeg håber du har det godt’. Fra min side af er der kun kærlighed."

”Der er øjeblikke, hvor jeg er nødt til bare at afskærme mig selv og lade tankerne komme til udtryk. Nogle gange skriver jeg dem ned, og sidder fuldstændigt med den følelse af, 'hvad er det her? Hvad er roden til det her? Hvorfor kan jeg ikke nå til bunds i det?’ Og det hjælper mig virkelig,” fortsatte hun.

Og hvis du undrer dig over, hvorvidt de to tidligere Disney-stjerner har planer om at lave noget sammen, når verden igen åbner op, har Miley allerede noget i tankerne.

”Jeg er så glad for at have dig med i showet og chancen for at catche op. Send mig en sommerfugl når som helst. Når alt det her er overstået og vi kan ses, kan vi bare kramme.”

Vi burde alle følge Miley og Selenas eksempel og række ud efter én eller flere for at vise, at vi er der – især i denne tid, hvor mange går derhjemme og føler sig ensomme.

Hvis du gik glip af Selenas medvirken i Mileys Instagram-show, Bright Minded, kan du gense de to stjerners genforening herunder.

MestLæste