Film & serier

Det missede du i ”Stranger Things” sæson 3

Af Selina Sander Jensen 22. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Stranger Things” sæson 3 har nok været en af sommerens mest populære serier, og slog også seer-rekord på Netflix. Meeen det er nok langt fra alle seerne, der fik ALLE de små hints og referencer med, da de så den nye sæson. Tjek her, hvor meget du missede!

Netflix har endnu ikke fornyet ”Stranger Things” med en 4. sæson, men mens vi venter, kan de tre første sæsoner heldigvis sagtens tåle at blive set igen – og endda også med god grund!

”Stranger Things” er nemlig fyldt med både referencer til gamle film og små hints til tidligere afsnit og sæsoner af serien, som man måske ikke lige bemærker i første omgang. Så et gensyn med de første tre sæsoner kan måske få dig til at opdage nogle ting, som du slet ikke havde lagt mærke til i forvejen – og det giver da kun endnu mere grund til at gense serien, ikke?!

Læs også: Millie Bobby Brown: Det irriterede mig ved ”Stranger Things” sæson 3

For eksempel ser man i sæson 3 et polaroidbillede på Elevens værelse af Mike, der er klædt ud som spøgelsesjæger. Det billede blev taget af Mikes mor, Mrs. Wheeler, i sæson 2, da de klædte sig ud til Halloween! Og den blå hårelastik, Eleven går rundt med om håndleddet i sæson 3, tilhørte faktisk Hoppers datter, og Hopper har også selv gået rundt med elastikken om håndleddet i løbet af hele serien – selv i den allerførste scene, hvor man ser ham! Det havde vi altså ikke lige tænkt over – havde du?

I videoen nedenfor kan du se endnu flere hints og referencer, som du måske missede, da du så sæson 3. Tjek, hvor mange ting du missede i ”Stranger Things” sæson 3 lige her:

Hvis du også er helt vild med ”Stranger Things” og er i København, så kan man i dag, den 22. august, opleve en ”Stranger Things”-udstilling på Docken i Nordhavn fra klokken 12-22. Her bliver der udstillet en masse seje ”Stranger Things” fan-art i et ægte 80’er univers – ligesom i serien! Læs mere om eventet lige her.

MestLæste