Kendte

Millie Bobby Brown: Det irriterede mig ved ”Stranger Things” sæson 3

Af Selina Sander Jensen 19. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespilleren Millie Bobby Brown, der spiller rollen som Eleven i serien ”Stranger Things”, har for nyligt afsløret, hvad der irriterede hende ved den tredje sæson af serien… Læs hvad lige her!

Den 15-årige skuespiller Millie Bobby Brown, der spiller rollen som Eleven i Netflixserien ”Stranger Things”, afslørede for nyligt i en Q&A på Instagram, hvad der irriterede hende ved den tredje sæson af serien.

En fan spurgte nemlig Millie, hvad hun synes om, at Mike og Eleven slår op i serien, og til det svarede hun:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Okay, for at være ærlig overfor alle lige nu, så var jeg ikke glad. Da jeg læste de to første afsnit, sagde jeg ’gudskelov, at Eleven og Mike er sammen. De kan være søde, de kan være… I ved. De kan kysse og de kan være et par, og det er det, vi alle ville have.’”

Millie forklarede også, at Mike og Eleven er skabt for hinanden, men at noget altså kom i vejen for dem:

Læs også: Det ved vi om "Stranger Things" sæson 4

”Var det ikke det, vi ville have? Fordi det var det, jeg ville have. Jeg var sådan ’guys, vi ved alle sammen, hvad de gerne vil, og det er at være sammen.’ Hvorfor kan de ikke være sammen? Fordi det forbandede monster bliver ved med at komme i vejen. Jeg vil selvfølgelig have, at de er sammen. Hun er så forelsket i ham, og han er så forelsket i hende. Det er sådan en sød lille historie, og de er så søde sammen. Han elskede hende uanset, hvordan hun så ud, uanset hvad hun sagde, uanset hvad hun gjorde. Han elskede hende stadig, og det er den perfekte dreng. En, der elsker dig for den du er.”

Hvis det stod til Millie, havde der altså IKKE været et break-up mellem Mike og Eleven i sæson 3. Millie sagde også, at hun faktisk slet ikke var okay med det, fordi hun havde været så glad for, at de var sammen. Heldigvis fandt Eleven og Mike sammen igen i slutningen af sæsonen!