Film & serier

Det ved vi om ”Stranger Things” sæson 4

Af Selina Sander Jensen 16. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Stranger Things” er en kæmpe succes, og sæson 3 slog Netflixs seer-rekord. Men vender de tilbage med en sæson 4? Og hvad kan vi forvente, hvis der kommer en sæson mere? Det kan du læse mere om lige her!

Kommer der en sæson 4?

Netflix har endnu ikke fornyet ”Stranger Things” med en fjerde sæson, men både skuespillerne og producerne af serien har allerede hintet om, at der kommer en ny sæson. Allerede i april sidste år sagde produceren Shawn Levy til Collider, at der helt sikkert ville komme en sæson 4. Skaberne af ”Stranger Things”, Matt og Ross Duffer, har også tidligere haft sagt, at serien skulle slutte med sæson 5.

Sæson 3 slog Netflixs seer-rekord, fordi der var mere end 40 millioner, der så den nye sæson inden for de første 4 dage efter premieren. Så mon ikke vi kan regne med endnu en sæson?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Måske et farvel til Hawkins?

Matt og Ross Duffer har for nyligt fortalt Entertainment Weekly, at de gerne vil udforske andre steder end den fiktive by Hawkins, hvis der kommer en sæson 4:

”Jeg tror, det største der kommer til at ske, (i ”Stranger Things” sæson 4) er, at den kommer til at åbne lidt op – ikke nødvendigvis i omfanget eller mængden af effekter, men ved at åbne op for områder udenfor Hawkins”, siger Matt Duffer.

Læs også: Millie Bobby Brown dater Romeo Beckham!

Hvad skal der ske i sæson 4?

Selv om det endnu ikke er sikkert, at ”Stranger Things” vender tilbage, har Ross Duffer fortalt Entertainment Weekly, hvad sæson 4 kunne handle om, hvis den kommer:

”Hvis vi antager, at der er en sæson 4, så er spørgsmålet om, hvem amerikaneren i cellen er, og også hvad de vil gøre med monsteret, en teaser. Det kommer selvfølgelig til at spille en stor rolle i en potentiel sæson 4.”

Vi krydser altså virkelig fingre for et gensyn med Eleven, Lucas, Dustin og de andre fra Hawkins!

Læs mere om