Film & serier

De 10 bedste film og serier på Disney+

Af Line Lei Mohrsen Jensen 23. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du savnet ”Zack og Codys Søde Hotelliv”, ”High School Musical” og ”Frost”-filmene? Så er der gode nyheder, Disney+ er nemlig kommet til Danmark, og det betyder, at du nu kan se (eller gense) en masse favoritter. Vi Unge har derfor samlet de 10 bedste film og serier på Disney+.

Ja, du læste rigtigt, du kan nu se (eller gense) alle de gode, gamle Disney Channel-favoritter på Disney+.

Efter en lang ventetid er streamingstjenesten Disney+ endelig kommet til Danmark, og som abonnent kan du se en masse gode film og serier fra Marvel, Star Wars, Pixar og selvfølgelig Disney.

Så hvis du står og mangler den helt rigtige film til din aften, eller bare gerne vil have en ny serie, som du kan bingewatche så læs med her, Vi Unge har nemlig fundet de 10 bedste film og serier på Disney+.

High School Musical: The Musical: The Series

Er I klar Wildcats? En af originalproduktionerne på Disney+ er en helt ny version af "High School Musical" som serie. Tretten år efter at "High School Musical" blev filmet på East High, er dramalinjen klar med endnu en omgang, og denne gang er det ”The Musical”. I serien skal en ny klasse skal spille rollerne som Gabriella, Troy, Ryan, Sharpay og alle de andre, og serien byder på en masse af drama - både på scenen og udenfor scenen.

Psst! Du kan selvfølgelig også se alle de originale "High School Musical"-film på Disney+.

Stargirl

Hvorfor være almindelig, når du kan være ekstraordinær? Sådan lyder en af sætningerne fra Disney+ klassikeren ”Stargirl”. Her møder man nemlig hovedpersonen Leo, som går fra at være en helt almindelig skoledreng til at blive en fri og selvsikker fyr, takket være klassens nye pige, Stargirl Caraway, der ikke er bange for at skille sig ud. Filmen tager dig med på en dannelsesrejse, hvor individualitet og venlighed er hovedemner.

Hannah Montana

En af de helt store Disney Channel-favoritter er uden tvivl "Hannah Montana", nemlig teen-serien som vi for første gang stiftede bekendtskab med for 14 år siden. Serien omhandler teenagepigen Miley Stewart, der bor sammen med sin far og bror, og som lever et dobbeltliv. Miley er nemlig ikke kun Miley, for hun er samtidig en verdensberømt popsensation, der går under navnet Hannah Montana. Serien handler om teenagelivet samt livet som popstjerne og indebærer velkendte emner som kærlighed, irriterende forældre og hemmeligheder.

Frost 2

Som fortsættelse på den velkendte ”Frost”-film, udbyder Disney+ også Frost 2, hvis du ikke kan få nok af Elsa, Anna, Sven og ikke mindst Olaf. I Frost 2 står Elsa overfor en farlig, men helt speciel rejse ud i det ukendte i søgen efter sandheden om fortiden, og hvorfor Elsa er født med magiske kræfter. Med sig har Elsa selvfølgelig Anna, Kristoff, Olaf og Sven.

Læs også: Der kommer en ny Frozen-film - og den handler kun om Olaf

Camp Rock

En anden Disney-klassiker er uden tvivl "Camp Rock". Filmen omhandler den ydmyge teenager Mitchie, som får muligheden for at komme med på en musiklejr, hvor hun kan udfolde sit talent. Mitchie finder dog hurtigt ud af, at konkurrencen er hård, og at der er mange dygtige musikere tilstede - og dette får hende til at tvivle på sin drøm om en karriere indenfor musik. I filmen kan du blandt andet se skuespillere som fx Demi Lovato og Joe Jonas.

Psst! Hvis du allerede har set "Camp Rock", kan du også se "Camp Rock 2: The Final Jam" på Disney+.

Løvernes Konge

Disney inviterer dig med på en rejse til den afrikanske savanne, i "Løvernes Konge" (2019), som er en eventyrlig filmfortælling, om kampen mellem "det gode" og "det onde". Filmen handler om Simba, der forguder sin far, Kong Mufasa, og er stolt over sin kongelige arv. Det er dog ikke alle i kongeriget, der jubler over løveungen - og dette medfører blandt andet forræderi, spænding og humor.

Togo:

Filmen “Togo” er endnu en originalproduktion fra Disney+. Filmen er baseret på en virkelig historie fra 1925 om hundeslædetræneren Leonhard Seppala og hans slædehund, Togo. Filmen omhandler deres rejse over de lumske vidder på Alaskas tundra for at transportere et kurerende serum til en lille by. På deres eventyr testes deres styrke, mod og ikke mindst deres beslutsomhed.

Læs også: Camila Cabello skal spille populær Disney-prinsesse

Magi på Waverly Place

Teen-serien ”Magi på Waverly Place” er endnu en Disney Channel-favorit, som man ikke kan komme udenom på Disney+. Serien omhandler hovedpersonerne Alex, Justin og Max Rosso, som ikke kun er helt almindelige teenagers, men også hemmelige troldmænd. Så hvis du er til besværgelser, teenagedrama og et godt grin, så skal du starte på serien ”Magi på Waverly Place”.

Mulan

Hvis du godt kan lide de gamle Disney-klassikere, så skal du se "Mulan". Filmen omhandler den seje og modige pige, Mulan, der kæmper for at passe på sin gamle og syge far i forbindelse med, at de frygtede hunnere truer med at angribe Kina. Mulan tager derfor sin fars plads som soldat, trods konsekvensen om at det kan koste hende livet. På rejsen har hun sin drage Mushu og sin fårekylling Krikee med sig. "Mulan" byder på flot animation og masser af action.

Psst! Den 4. december udkommer der en ny "Mulan"-film på Disney+ - med rigtige skuespillere!

That’s so raven

En ældre, men sjov Disney Channel-kending fyldt med humor.
Hovedpersonen Raven Baxter er en helt almindelig teenager udover, at hun har synske evner. Raven kan nemlig se ind i fremtiden, og det kan volde problemer, idet hende og hendes to bedste venner, Eddie og Chelsea, kan tolke helt forkert. De tre venner får derfor ofte lavet flere humoristiske problemer, end de løser.

Psst! Du kan også se, hvordan de forskellige Disney-film blev produceret, for der findes faktisk en hel serie som hedder "Disneys Ikoniske Rekvisitter" på Disney+.

MestLæste