Film & serier

Camila Cabello skal spille populær Disney-prinsesse

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 2. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ja, den er god nok. Den cubansk-amerikanske sangfugl, Camila Cabello, skal spille rollen som ”Askepot” i en helt ny komediefilm, der udkommer i starten af 2021. Det er intet mindre end en prinsessedrøm, der går i opfyldelse for den talentfulde sangerinde. Vi Unge fortæller dig ALT, du bør vide om den nye Askepot-film.

Den nye Askepot-film er en moderne genfortælling af det klassiske Askepot-eventyr, som vi alle jo kender. Den nye film udkommer som en musicalkomedie, så vi kan forvente masser af dans, musik, sang og ikke mindst grin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selvom den nye Askepot-film på mange måder minder om Disney versionen, så er den faktisk ikke produceret af Disney, ligesom den nye Mulan film er.

Læs også: Alt du skal vide om Disneys nye Mulan film

Den nye Askepot-film, med Cabello i hovedrollen, er derimod produceret af Sony.

I den nye film er der sket et lille skift i rollerne. For eksempel er det det en mandlig skuespiller (Billy Porter), der spiller ”Den gode fe”.

Den nye Askepot musical forsøger med andre ord at rykke ved de klassiske normer for eventyr.

Læs også: Camila Cabello afslører: Det er "udmattende" at elske Shawn Mendes

Rollen som ”Den onde stedmor” bliver spillet af skuespilleren Idina Menzel, der også har lagt stemme til Elsa i Frost – og vi kan slet ikke vente med at høre, hvilke sange hun skal synge!

Musene i den nye Askepot bliver spillet som og af rigtige mennesker. Musene bliver spillet af de tre komikere, Romesh Ranganathan, James Corden og John Mulaney – du kender dem måske? James Corden, som nok er den mest kendte af de tre mus, er vært på ”The Late Late Show with James Corden.”

Nu ved du lidt mere om den nye genfortælling af Askepot med Camila Cabello i hovedrollen som ”Askepot”.

Så er der ikke andet for end at vente spændt på, at filmen udkommer i starten af næste år.

MestLæste