Film & serier

Der kommer en ny Frozen-film - og den handler kun om Olaf

Af Anna Birch Jakobsen 15. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disney+ er lige blevet tilgængelig i Danmark, og vi har et hav af Disney klassikere, som vi ikke kan vente med at se igen og igen! Men den nye streamingtjeneste betyder selvfølgelig også nye Disney-film - og nu er det er offentliggjort, at der kommer en ny Frozen film, som kun handler om sjove, fjollede Olaf.

En ting er sikkert - man bliver aldrig for gammel til Disney! Derfor har vi glædet os mere til, at den nye streamingtjeneste skulle blive tilgængelig i Danmark, end vi gør til juleaften.

Nu er dagen endelig kommet, og I kan være sikre på, at vi de næste uger begraver os i det eventyrlige Disney-univers og nynner med på alle de velkendte sange.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men lige som vi troede, at det kunne blive bedre - så kommer der også ny Frozen spin-off film på Disney+, som udelukkende handler om vores allesammens yndlings snemand Olaf.

I den nye film "The Greatest Snowman" får vi et bedre indblik i Olafs liv, og alt der skete, efter Elsa skabte ham.

Læs også: Her er indholdet på Disney+, du bare må se!

Disney har lovet, at vi får svar på alle de vigtigste spørgsmål om Olaf...

Hvorfor skabte Elsa ham? Hvad skete der med Olaf i tiden mellem Elsa skabte ham, og da han senere møder Anna og Kristoff ude i skoven for første gang? Og hvorfor elsker Olaf egentlig sommer?

Læs også: Camila Cabello skal spille populær Disney-prinsesse

"The Greatest Snowman" er tilgængelig på Disney+ fra d. 23. oktober - vi glæder os til at høre meget mere om Olaf og håber på endnu flere gode snemand-jokes.