Film & serier

Netflix lancerer ny serie på Instagram med disse filmstjerner

Af Amalie Takahashi Christiansen 15. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den seneste nyhed, der har fået os til at juble, er en ny Netflix-serie på Instagram kaldet ”Wanna Talk About It” – hvor du vil se et par af dine yndlingstjerner gå i diaglog med eksperter i mental sundhed for at grave ned i vigtige emner såsom angst, søvnproblemer, selvpleje og hvordan man klarer sig gennem en global pandemi.

2020 var knap begyndt, før vi befandt os i en verden af kaos, og lige nu er det coronavirussen, der dominerer hverdagen. Heldigvis har pandemien ikke kun bragt ulykke med sig – den har også fået folk til at holde sammen på kryds og tværs.

Det seneste samarbejde, der har fået os til at juble, er en ny Netflix-serie på Instagram kaldet ”Wanna Talk About It” – hvor du vil se et par af dine favoritterstjerner!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Netflix' nye serie vil blive live-streamed eksklusivt på deres Instagram-konto – og her kan du se frem til at se et par af dine favoritstjerner såsom Joey King, Lana Condor, Noah Centineo og Jerry Harris fra den nye Netflix-serie ”Cheer”, der havde premiere på streaming-tjenesten den 8. januar 2020.

Læs også: OMG! Flere tegn tyder på en One Direction-genforening.

På en Instagram-post den 9. april 2020, annoncerede Netflix, at de ugentlige episoder vil grave ned i vigtige emner såsom angst, søvnproblemer, selvpleje og hvordan man klarer sig gennem en global pandemi med hjælp fra eksperter fra en række organisationer, der arbejder med mental sundhed.

Det bedste ved, at serien vises på Instagram, er, at vi ikke behøver at vente månedsvis på, at den rammer Netflix!

Den første episode med Noah Centineo havde nemlig allerede premiere den 9. april 2020 – men du kan se med hver tirsdag kl. 16.00 indtil den 14. maj, hvor en ny stjerne vil gå i dialog med en ekspert.

Det er så vigtigt at tale om, hvordan hinanden har det lige nu, så vi glæder os til at se et par af vores favoritter åbne op omkring denne svære tidl!