Musik

OMG! Flere tegn tyder på en One Direction-genforening

Af Nicklas Erik Lagerstorf 14. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har de tidligere One Direction-medlemmer begravet stridsøksen? Flere tegn tyder på, at en genforening af boy-bandet One Direction er lige på trapperne - måske du selv har spottet et par?

Flere millioner af pigehjerter smelter formentlig over den her nyhed, for en genforening af One Direction skulle være lige på trapperne.

Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Louis Tomlinson skulle en gang for alle have begravet stridsøksen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Boy-bandet blev dannet i den britiske udgave af "X Factor" i 2010, og til sommer står One Direction over for deres ti års jubilæum.

De fem charmører brød officielt med hinanden i 2016, hvor de interne uenigheder og stridigheder var for store til at ignorere.

Først var det kun Zayn Malik, der hoppede fra - og måske var han limen? For senere splittede de fire resterende One Direction-medlemmer, og alle fem fyre satsede i stedet fuldt ud på deres solokarrierer, som os bekendt er gået strålende.

Det var musiklegenden Simon Cowell, som satte de fem britiske gulddrenge sammen for snart ti år siden (Foto: Mega)

Nu er der dog sket nogle ting, som får flere dedikerede fans af One Direction til at tro, at en genforening er lige på trappperne - og ja, det er MED Zayn Malik!

Det amerikanske medie E! News skriver, at flere ting peger på en genforening. Blandt andet skulle Harry, Niall, Louis og Liam alle være begyndt at følge Zayn på de sociale medier inden for kort tid af hinanden.

For første gang i lang tid er der også kommet liv i den officielle Instagram-profil for One Direction, som nu også igen er begyndt at følge Zayn - men sammenfaldene stopper ikke her!

De fem drenge har som tidligere nævnt gang i hver deres solokarriere, og for første gang nogensinde er alle deres udgivelser tilgængelige på musiktjenesten Apple Music. Det kunne pege på, at drengene igen er i stald hos det samme musikbureau.

Sidst men ikke mindst er den officielle hjemmeside for One Direction også blevet vakt til live for første gang siden 2016.

Af disse mange grunde krydser vi og flere fans fingre for, at en genforening er lige på trapperne!