Squid Game
Film & serier

'Squid Game': Kommer der en sæson 2?

Af Julie Sofie Hauritz 18. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Har du (også) slugt hvert eneste afsnit af 'Squid Game'? Og er du (også) sulten efter mere? Så har vi måske en god nyhed til dig! Skaberen bag den koreanske hitserie har nemlig udtalt, at vi måske kan regne med at se endnu mere til de grønne joggingsæt og røde jumpsuits i fremtiden.

Hvis du har brugt tid på de sociale medier for nyligt, må du helt sikkert være stødt på indhold fra den populære serie ’Squid Game’. ’Squid Game’ er en ny, koreansk Netflix-serie, der lige siden sin udgivelse d. 17. september 2021 har været på alles skærme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Allerede en måned efter udgivelsen er serien løbet med pladsen som den mest sete Netflix-serie nogensinde. Serien har snuppet pladsen fra den britiske serie ’Bridgerton’, som ellers har haft varmet tronen siden d. 25. december 2020, hvor den første sæson udkom.

Hvad handler 'Squid Game' om?

I ’Squid Game’ møder vi en gruppe mennesker (456 mennesker for at være helt præcis), der hver især er i pengenød. Fordi de alle står i en situation, hvor de mangler penge, vælger de helt frivilligt at indgå i et spil kaldet ’Squid Game’, hvor de har chancen for at vinde, hvad der svarer til cirka 250 millioner kroner.

I ’Squid Game’ bliver de alle bedt om at dyste imod hinanden i en masse koreanske børnelege - og selvom 250 millioner kroner er virkelig mange penge at vinde, kommer dét at dyste i børnelegene med en dyr pris. Der er nemlig kun én, der kan vinde pengene i sidste ende – og vinder man derfor ikke i de forskellige lege efterhånden, som de udspiller sig, bliver man desværre i stedet slået i ihjel.

Serien har haft efterladt os med rigtig mange spørgsmål lige siden, vi afsluttede den. Dog er der særligt et spørgsmål, som har klemt sig på verden over: Kommer der mon mere af den populære serie?

Hvis du ligesom os har haft stillet dig selv dét spørgsmål, har vi måske gode nyheder til dig! Selvom Netflix (endnu) ikke har officielt bekræftet, at der kommer endnu en sæson af ’Squid Game’, så har Netflix’ globale tv-chef, Bela Bajaria, antydet, at serien er kommet for at blive.

I et interview med Vulture nævnte han for ikke så længe siden, at det hele kommer an på skaberen bag ’Squid Game’, Hwang Dong-hyuk, og hans nuværende projekter.

- Han har en film og andre ting, han arbejder på, sagde Bajaria til Vulture. Vi forsøger at finde ud af, hvordan Hwang kan få tid til det hele.

Hwang har heller ikke selv bekræftet, at der vil komme endnu en sæson af serien. Dog har han tidligere drillet med, at han godt kunne tænke sig at fortsætte med at fortælle historien om "politiets passivitet verden over", hvis ’Squid Game’ skulle fornyes med endnu en sæson.

- Jeg tror ikke kun, ​​at problemet med politiet er at finde i Korea, sagde Hwang til The Times. Jeg kan se det i nyhederne, og det er helt bestemt et emne, jeg gerne vil gå mere i dybden med. Måske jeg gør det i sæson 2.

Hwang fortalte herudover også, at han også godt kunne tænke sig at gå lidt mere i dybden med nogle af karakterernes historier.

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig at gå ind i historien om den mand, der rekrutterer folk til spillet, og som for eksempel spiller spillet ’Ddakji’ med Gi-hun og giver ham kortet i det allerførste afsnit, sagde Hwang og fortsatte: Og selvfølgelig kunne jeg også godt tænke mig at fortælle Gi-huns historie, og hvordan han forsøger at gøre op med de mennesker, der designer spillene.

Selvom det (endnu) ikke er blevet bekræftet, at der kommer endnu en sæson af ’Squid Game’, lader det dog til, at vi godt kan regne med at se meget mere til de grønne joggingsæt og røde jumpsuits – spørgsmålet er bare hvornår.

Imens vi venter i spænding, kan vi jo få tiden til at gå ved at kaste os ud i at lave sukkerkagerne fra spillets anden leg. Pssst! De er faktisk supernemme at lave - og så kan de endda laves helt uden de voldsomme konsekvenser, der ses i serien.

Læs mere om

MestLæste