Opskrift til sukkerkager fra 'Squid Game'
Mad & opskrifter

Sådan laver du sukkerkagerne fra ’Squid Game’

Af Julie Sofie Hauritz 18. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Kalder alle 'Squid Game'-elskere! Vi har fundet opskriften på sukkerkagerne fra spillets anden leg, så du helt selv kan forsøge dig med dem derhjemme - helt uden de hårde konsekvenser fra den skræmmende serie. Få opskriften lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du også bingewatchet den populære Netflix-serie ’Squid Game’? Hvis du har, så husker du helt sikkert sukkerkagerne fra spillets anden leg, hvis krummer er på alles læber for tiden (og hvis ikke, hvad søren har du så set?).

Selvom sukkerkager lyder superlækkert, så er vi ret sikre på, at deltagerne i ’Squid Game’ sagtens kunne have været dem foruden. I den anden leg af spillet handlede det for deltagerne nemlig om at kunne knække en sukkerkage, så de kun stod tilbage med den figur, der var ridset i den – og selvom det på sin vis lyder supernemt, så er det, som vi så i serien, faktisk ikke så ligetil.

Legen kræver nemlig en hel del fingerfærdighed, tålmodighed og formentlig også held – og hvis ikke man har det, så i hvert fald bare en lighter.

Hvis du har lyst til at prøve den meget omtalte udfordring, så har vi været på kage-jagt og fundet opskriften til sukkerkagerne, så du helt selv kan give dem et forsøg derhjemme – og så endda uden de hårde konsekvenser i serien.

Det skal du bruge:

  • 3 tsk. sukker
  • 1 knivspids bagepulver

Sådan gør du:

  1. Put 3 tsk. sukker på en varm pande
  2. Lad sukkeret være på panden, indtil det hele er smeltet
  3. Put herefter 1 knivspids bagepulver på panden, og bland det sammen med det smeltede sukker
  4. Når det smeltede sukker og bagepulveret er helt blandet sammen, putter du blandingen over på et stykke bagepapir
  5. Når det begynder at køle af, presser du en kageform ned i blandingen. Jo længere ned i kagen, formen bliver presset, jo lettere bliver det at knække figuren ud.
  6. Når blandingen er helt kold, er du klar til udfordringen, som består af at knække sukkerkagen ud af formen.

Se, hvordan du gør lige her:

Læs mere om

MestLæste