You - Sæson 4
Film & serier

’You’: Vild nyhed bekræftet om den populære Netflix-serie

Af Julie Sofie Hauritz 14. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Er du også helt vild med thrillerserien ’You’? Så har vi gode nyheder til dig! Selvom den tredje sæson kun lige har fået premiere på Netflix, er serien allerede blev fornyet med en fjerde sæson – og vi elsker det!

Sæson 3 af ’You’ har lige fået premiere – og som om det ikke var en stor nok nyhed i sig selv, så har Netflix nu også bekræftet, at vi endnu ikke er helt færdige med vores mystiske stalker, Joe Goldberg (og for ej at glemme: hans lige så problematiske kone, Love Quinn). ’You’ vender nemlig også tilbage i en sæson 4. Juhuu!

Selvom detaljerne om den fjerde sæson stadig er tophemmelige (og formentlig gemt væk i Joes glasbur i kælderen), har vi her samlet alt det, som vi indtil videre ved om den nye sæson.

Hvornår har sæson 4 premiere?
Eftersom Netflix kun lige har bekræftet, at vi kommer til at se meget mere til Joe, kender vi endnu ikke til en premieredato. Da Netflix afslørede, at der kommer endnu en sæson af 'You', skrev de: "Vi ses snart". Så måske premieren er tættere på, end vi lige tror? 

Uanset hvad krydser vi fingre for, at der ikke kommer til at gå lige så længe, som der gjorde, før sæson 3 udkom. Så længe kan vi altså ikke vente igen!

Hvad kommer sæson 4 til at handle om?
Som du måske allerede havde gættet, ved vi endnu heller ikke, hvad den nye sæson kommer til at handle om.

De tidligere sæsoner har været baseret på Caroline Kepnes bøger af samme navn - og vi har også hørt en lille fugl synge om, at den fjerde sæson bliver baseret på Carolines fjerde bog fra bogserien. 

Hvis man har læst bøgerne, og samtidig set hele serien, vil man også vide, at seriens sæsoner ikke er helt identiske med bøgerne. Det kan altså derfor godt være, at vi i den fjerde sæson bliver præsenteret for en masse nye ting, som vi ikke har læst om i den fjerde bog fra samlingen – men altså, hvem kan ikke også godt lide overraskelser?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kan vi forvente at se alle skuespillerne igen i sæson 4?
Som vi har set fra sæson til sæson i 'You', har rollelisten været skiftet en del. Dog er vi sikre på, at vores alle sammens ’Gossip Girl’-stjerne, Penn Badgley, helt sikkert vil vende tilbage i sæson 4 som Joe Goldberg, den mystiske enspænder og bogholder, der er villig til at gøre alt for kærligheden – selv det utilgivelige. For hvad er 'You' egentlig uden ham?

Herudover håber vi også på at få lov til at se mere til Victoria Pedretti, der spiller Love, Joes kone. Som vi ved fra sæson 3 af serien, har det morderiske par lige fået en søn. Så mon ikke vi også kommer til at se meget mere til ham og hans opvækst i den fjerde sæson? 

 

Der vil komme mange flere detaljer om den nye sæson på et senere tidspunkt, og vi lover, at vi nok fortælle jer om dem, så snart vi kender til dem!

Læs mere om

MegetMere