Film & serier

Mød skuespillerne fra PULS

Af Karen Emilie Thalsgaard 17. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du lyst til at lære de syv seje skuespillere lidt bedre at kende, så læs med her – vi har nemlig været så heldig at møde dem. Vi har talt med dem om, hvordan det har været at medvirke i serien, om de kunne genkende sig selv i deres roller, deres bedste råd teenager til teenager og meget mere!

Som du hurtigt vil finde ud af, så er Puls en barsk og inderlig historie, hvor problemer, udfordringer, ensomhed og frygt fylder virkelig meget, og du vil måske kunne genkende og spejle dig i nogle eller mange af de følelser, skuespillerne sidder med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor har vi samlet skuespillernes bedste råd til dig, der kunne have brug for sådan et og for at minde dig om, at der altid er nogle, der har det ligesom dig, så husk at ræk ud efter hjælp.

Læs også: PULS - Danmarks nye ungdomsserie!

Hvis du vil lære skuespillerne endnu bedre at kende, så tryk på deres navne, så kan du læse et interview med dem hver.

Amer Bosnjak – spiller Samir i PULS:

Tro på dig selv og prøv hele tiden at blive en bedre version af dig selv. Hvis du tror nok på dine drømmer og ambitioner så skal de nok blive til noget – bare du ikke giver op. Og husk på, at ingenting er sol og sommer for evigt, der kommer også regn og torden, for sådan er livet og det kan du sagtens klare!

Albert Rudbeck Lindhardt – spiller Bastian i PULS

Jeg synes det er vigtigt for både unge og voksne, at man accepterer hinanden lige meget hvem man er. I stedet for at fokusere på hinandens svagheder bør vi fokusere på hinandens styrker, som eksempel kan være at vise sine sårbarheder – du vil helt sikkert blive beundret for at stå ved du den er, så stå ved det og husk på at det er i de svære tider, at vi udvikler os aller mest.

Viilbjørk Malling Agger – spiller Anna i PULS

Husk at mærke efter hvad det er du selv har lyst til. Du har ikke travlt. Og husk på, at der for alle altid vil være en bagside af glansbilledet – vi basker alle sammen med hver vores problemer.

Vilmer Trier Brøgger – spiller Erik i PULS

Det er rigtig vigtigt at lytte til sig selv og stole på sin mavefornemmelse. Man skal altid huske på ikke at gøre noget som man ikke har lyst til og det er meget sejere at kunne sige nej for sin egen skyld end det er at sige ja for andres skyld.

Isabella Møller Hansen – spiller Tenna i PULS

Et godt råd som min mor faktisk har lært mig - “vær nysgerrig i stedet for fordomsfuld”.

Caroline Grigo – spiller Sophia i PULS

Det er okay at være sårbar. Det gør dig kun stærkere og mere menneskelig. Bare vær dig selv, selvom det nogen gange kan være svært.

Frederik Winther Rasmussen – spiller Adam i PULS

Jeg synes man skal tænke over at behandle hinanden ordentligt, ligegyldig hvad der så ligger til grund for det. For man ved aldrig hvordan den anden person har det med det, eller hvilke tanker det sætter i gang i deres hoved. Det er sikkert blevet sagt mange gange før, men synes virkelig serien er god til at understrege hvorfor det er vigtigt. Det ville jeg i hvert fald godt have sagt til mit yngre jeg hvis jeg kunne.