Film & serier

Vilmer Trier Brøgger – spiller Erik i PULS

Af Karen Emilie Thalsgaard 17. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lær PULS skuespillerne endnu bedre at kende, når vi spørger ind til hvordan det har været at spille med i den nye ungdomsserie.

Hvordan har det været at medvirke i Puls?

Det har været en rigtig god oplevelse pga. de mennesker jeg har mødt og det har været rigtig sjovt at optage serien. Det har selvfølgelig også været hårdt og der har været nogle gange hvor man lige skulle huske lidt ekstra på det gode humør. Men overordnet set har jeg taget en masse gode ting med fra det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad var det sværeste ved at spille din rolle?

Det sværeste har nok været at skulle finde ind til hvor sårbar min karakter Erik også kunne være. Det var både når han hyler og græder af sin far og når han helt stille bare bliver ked af det inden i når han hører sin forældre skændes.

Hvad var det sjoveste ved at spille din rolle?

Det har været at få lov til at lave en masse vanvittige scener med replikker og handlinger som er så fjerne fra min egen person. Det har været sjovt og spændene at dykke ned i Erik-karakteren.

[node:advert-in-body

Kan du nævne en scene i serien som der var særligt svær/sjov/tankevækkende at indspille?

Den scene hvor jeg opdager Samirs hemmelighed og afsløre den foran gruppen var særligt sjov at indspille, fordi vi alle gjorder det rigtig godt i den scene og man glemte næsten at kameraet var der. Man var bare helt inde i den vilde situation, at der var ved at blive vendt op og ned på den vennegruppe vi følger i serien.

Kan du genkende de følelser og tanker som du arbejder med i serien fra dit eget liv?

Jeg kan langtfra kende alle de tanker som Erik har, fra mit eget liv, men jeg kan kende en stor del af de følelser som han går rundt med indeni og egentlig har han jo bare sat sig et mål som han vil klare for alt i verden. Og den følelse kan jeg godt genkende fra mig selv.

Serien omfatter mange forskellige problematikker, tabuer og udfordringer ved at være ung. Er der en bestemt problematik som du godt kunne tænke dig at være med til at ændre i den virkelige verden?

Jeg er særligt stolt af at være med til at kaste lys på det problem der er omkring tabuet at være homoseksuel. Denne serie, håber jeg, kommer til at vise hvordan det virkelig kan gøre ondt at stå på den anden side af de lede kommentere som man kan få som f.eks. homoseksuel eller som anden minoritet.

Læs også: Viilbjørk Malling Agger – spiller Anna i PULS

Er du blevet gode venner med nogen af de andre skuespillere?

Ja. Jeg er blevet rigtig gode venner med dem alle sammen. Jeg er virkelig glad for at det er dem jeg er kommet til at arbejde sammen med og håber at jeg kommer til at arbejde med dem igen en dag. Særligt ser jeg meget til Albert Rudbeck Lindhardt som spiller Bastian i serien.

Hvad var det vigtigste du har lært ved at medvirke i serien?

Jeg har lært mere om mig selv som skuespiller og jeg har fået skubbet min grænse endnu mere for hvad jeg kan lave foran et kamera.

Har du et godt råd til Vi Unges læsere?

Det er rigtig vigtigt at lytte til sig selv og stole på sin mavefornemmelse. Man skal altid huske på ikke at gøre noget som man ikke har lyst til og det er meget sejere at kunne sige nej for sin egen skyld end det er at sige ja for andres skyld.