Film & serier

PULS - Danmarks nye ungdomsserie!

Af Karen Emilie Thalsgaard 17. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu kan I godt glæde jer – der er nemlig lagt op til masser af spænding og drama i PULS - TV2 Plays nye ungdomsserie. I serien kommer vi helt tæt på hverdagen hos syv unge, som både er svær, ensom, rå, smuk, voldsom og helt fantastisk.

I ungdomsserien PULS møder du en gruppe venner, der alle gemmer på en hemmelighed, som viser sig at få kæmpestor betydning for deres indbyrdes forhold og venskaber. Når sandhederne kommer frem i dagens lys, viser det sig nemlig, at ingenting helt er, som alle gik og troede, og det får voldsomme konsekvenser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du møder Bastian, som spiller basketball på det lokale hold sammen med Erik, Samir og sin storebror, Adam. Den store stjerne på holdet er Samir, og ham alle pigerne er vilde med. Da holdet skal spille en vigtig kamp om oprykning, er det selvfølgelig Samir, der scorer det afgørende mål. Men midt i euforien lurer der sig en masse jalousi og splittelse, som særligt chokerer Tenna, Samirs kæreste.

Læs også: Mød skuespillerne fra PULS

Alt imens Tenna er dybt forelsket i Samir, viser det sig, at Erik er hemmeligt forelsket i Tenna, og den succesrige Samir får jalousien til at vokse i Erik lige indtil, at han opdager at Samir gemmer på en hemmelighed, der får Erik til at se sit snit til at indtage en ny position i gruppen og afslører den for hele venneflokken. Men det skal hurtigt vise sig, at Samir langt fra er den eneste med hemmeligheder, og de syv venner trues nu af total splittelse og kaos.

Du kan se traileren lige her:

Uha, det ser spændende ud, ikke? Det synes vi hvert fald og på søndag d. 19. juli bliver alle seriens afsnit frigivet på TV2Play.

MestLæste