Det hele hænger nemlig sammen og udgør dit samlede konfirmationslook – og det skal jo gerne være helt skarpt! Læs med her, hvis du søger inspiration til, hvordan dit hår og makeup skal se ud, eller hvordan du skal pleje din hud, når du skal konfirmeres.

Hår og makeup skal selvfølgelig sidde helt perfekt, når du skal konfirmeres – og det kræver tid om morgenen. Men du kan sagtens nå det hele, hvis bare du er god til at planlægge dagen. Du kan nemlig gøre små ting for at hjælpe dig selv på dagen, så du ikke bliver stresset og starter dagen dårligt ud.

Psst! Et godt tip er, at øve dig på dit konfirmationslook inden, så du har helt styr på, hvordan make-uppen skal lægges og håret sættes. På den måde kommer der ingen overraskelser på selve dagen. 

5 tips til din konfirmationsmorgen:

Morgenen på dagen, hvor du skal konfirmeres, bliver uden tvivl fyldt med spænding, nervøsitet og kærlighed. Men det kan altså også være en ret hektisk morgen, hvor det værste, der kan ske, er, at du ikke når hen til kirken i tide. Frygt ej – vi har samlet 5 gode råd til, hvordan du får en nem, hyggelig og effektiv morgen:

  1. Du skal ikke sove længe! Det er en god idé at sætte din alarm, så den ringer en halv time tidligere, end du plejer. Det er nemlig rart at være i god tid og kunne forberede sig på konfirmationen stille og roligt. Det kan nemlig være lige præcis den halve time, du får brug for, hvis håret driller, eller dine forældres bil ikke vil starte (det satser vi selvfølgelig ikke på!)
  2. På dagen, hvor du skal konfirmeres, fortjener du et langt, varmt bad. Du har en virkelig lang dag i vente, hvor du skal være i centrum, og du skal være på. Et varmt bad kan løsne dine muskler, gøre dig mere afstresset og dulme din nervøsitet.  
  3. Sørg for at spise en god, solid morgenmad. Ja – det er super forældreagtigt sagt, men det er ikke sikkert, du får noget at spise, før I er til festen. Det kan være hårdt at vente flere timer på at spise, hvis man er virkelig sulten. Og så ville det også være super pinligt, hvis din mave knurrede midt i stilheden i kirken…
  4. Brug aftenen før på at pakke de ting, du skal have med i kirken, hæng dit konfirmationstøj frem, og gør alle de små ting, som du kommer til at skulle bruge i løbet af dagen, klar. Det er nemlig virkelig stressende at løbe rundt om morgenen og lede efter dine smykker, læbestiften eller din mobil.
  5. Fuldend dit konfirmationslook dagen før. Hvis du skal have lagt neglelak, så lad være med at gøre det på dagen, hvor du skal konfirmeres. Du kan risikere, at den er for langsom om at tørre, eller at du kommer til at spilde på dit konfirmationstøj. Så alle de små ting, du tror, kan vente, skal du ordne aftenen inden, så du ikke bliver stresset om morgenen.

Her kan du læse alle vores råd til perfekt hud, hår og makeup, når du skal konfirmeres.

MestLæste