hår til konfirmation
Hår & makeup

Konfirmation: Sådan kan du style dit hår

af Marie Bedawed 8. marts 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Unsplash
Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre ved dit hår, når du skal konfirmeres, så se med her. Vi har fundet gode bud på, hvordan du kan sætte dit hår på konfirmationsdagen.

Hvis du snart skal konfirmeres, går du sikkert og glæder dig. Du ved, at det bliver en dag, du vil huske meget længe. Du skal måske holde fest for venner og familie, hvor I skal spise lækker mad og synge sjove sange.

Men inden da, er der en masse ting, som skal falde på plads. Du skal selvfølgelig have fundet det rette konfirmationstøj. Du skal måske købe nye sko eller konfirmationssmykker. Du skal også have styr på maden, borddækningen og underholdningen til konfirmationsfesten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og så er der jo lige det med håret; hvordan skal du sætte dit hår til din konfirmation? Det kan være svært at beslutte sig, men så er du heldigvis havnet det helt rette sted. Vi har nemlig fundet forskellige bud på, hvordan du kan sætte dit hår til konfirmationen.

Inden den store dag

Inden det bliver dagen, hvor du skal konfirmeres, er det en rigtig god ide, at du har øvet dig i at sætte dit hår, som du ønsker, det skal sidde. Det er nemlig rigtig ærgerligt at stå på selve dagen og blive frustreret over, at håret bare ikke vil sidde som det skal.

Sørg for at have øvet dig på den frisure, du gerne vil have på konfirmationsdagen, så du nemt kan sætte håret på dagen. Du får måske brug for hjælp fra en ven, veninde, mor eller far, og derfor er det en god ide, at I har øvet jer sammen.

Det er også vigtigt, at I har alle de redskaber, I skal bruge. For eksempel nok hårnåle, hårelastikker, hårspray, eller andet. Det er en god ide at lægge det hele frem aftenen inden, så du ikke skal bruge tid på at finde det på din konfirmationsdag.

Det kan også være, at det tager lang tid at finde den helt rette frisure. Derfor er det en god ide at samle en masse inspiration, og prøve en masse forskellige håropsætninger, inden du finder den, du bedst kan lide.

Her får du nogle bud på, hvordan du kan sætte dit hår til konfirmationen.

”Waterfall” fletning

Hvis du elsker fletninger, vil denne her frisure være noget for dig. Den hedder en ”waterfall braid,” altså en vandfalds-fletning og giver en rigtig fin effekt i håret.

Det kan godt tage nogle forsøg, før du får denne konfirmationsfrisure helt på plads, men øvelse gør jo mester! Tag dig god tid, og lad dig ikke slå ud, hvis frisuren ikke ser ud, som du ønsker, første gang du prøver at lave den.

Hvis du synes, det er meget sært kan du altid spørge om hjælp! Husk blot, at det er en god ide at øve sig, inden man skal sætte håret på konfirmationsdagen.

Konfirmationshår til skulderlangt hår

Denne konfirmationsfrisure er perfekt, hvis du ikke har så langt hår. Du kan selvfølgelig også lave den, hvis du har lagt hår.

Det er en superfin og endda også nem frisure at lave, som ikke tager så lang tid. Det er perfekt, hvis du ved, du får meget travlt på konfirmationsdagen.

Sådan laver du frisuren:

Voluminøs hestehale

Hvis du gerne vil have en masse volumen i håret til din konfirmation, er det her et godt bud på en frisure.

Denne frisure består af en fletning på siden af hovedet og en hestehale med masser af volumen. Du får måske brug for hjælp til at sætte dit hår på denne her måde, så det er en god ide at øve sig inden dagen kommer.

Hvis du gerne vil sætte dit hår til din konfirmation på denne her måde, skal du lige overveje, hvor tidligt du skal stå op på dagen, da denne frisure godt kan tage lidt tid at lave.

Fine snoninger

Hvis du er en af dem, som elsker snoninger, er denne håropsætning lige noget for dig! Den passer perfekt til kort hår, og tager heller ikke så lang tid at lave.

Det gode ved denne håropsætning er, at du ikke behøver at vide, hvordan man fletter. Det er nemlig snoninger, og det ser superfint ud!

MestLæste