Mit liv

Få den perfekte fest sidste skoledag

Af Sarah-Sofie Boussnina 31. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sidste skoledag nærmer sig, og en fest er en oplagt mulighed at slutte skoleåret af med. Se her, hvordan du holder den perfekte fest.

Inden længe slutter skoleåret, og du skal sige på gensyn til dine klassekammerater. Derfor er det vigtigt, at sidste skoledag bliver den perfekte dag for dig og dine klassekammerater, hvor I laver noget sjovt sammen - måske holder en kæmpefest!

Læs også: Ideer til sidste skoledag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det kan I spise
Lav en masse små sandwich og lækre salater og bag noget godt brød til. Til dessert kan I lave nogle fine cupcakes og servere dem på et flot fad. Du kan eventuelt skrive navnene på dem i klassen på kagerne. I kan også lave nogle sunde frugtsmoothies. Gør dem ekstra festlige ved at pynte glassene med paraplyer og farverige sugerør.

Tema-fest
Find et tema, som alle dine kammerater er med på, og hold en sej temafest. Det er altid sjovt at klæde sig ud til fest - måske kan I klæde jer ud som lærerne på skolen og kåre den bedst udklædte. Hvis I vælger at holde en tema-fest, så ser det sejt ud, hvis pynten passer til det tema, I har valgt.

Læs også: Udklædning til sidste skoledag.

Pynt op
Pust en masse forskellige balloner op og hæng dem op forskellige steder i rummet. I kan eventuelt samle en masse søde billeder af dig og dine klassekammerater gennem årene og hænge dem op også. Hvis I bruger plastikbestik og plastikglas, så køb nogle i nogle vilde farver - det er nemlig også med til at skabe en hyggelig stemning.

Den perfekte playliste
Gennemgå din og dine venners musik og lav den ultimative party-playliste. Start playlisten med nogle hyggelige stille numre og slut den af med de vildeste dansenumre, som I kan danse til. Sørg for at vælge nogle numre, som alle i klassen kan lide og kender - så er der nemlig flere, der kommer til at danse.

sidste skoledag, fest, 9. klasse, ideer, tips, afslutningsfest, folkeskole

Rød løber
Få en af jeres forældre til at tage billeder, når du og dine klassekammerater ankommer til festen. I kan eventuelt lave en fin rød løber. Det er altid dejligt at have nogle gode billeder fra en fed fest.

Læs også: Tips til eksamen.

Leg en leg
Hvis dine venner er med på den, så er det superhyggeligt at lege en leg. I kan lege danselege, som for eksempel limbo eller stopdans, eller S P eller K og flasken peger på. Det er oplagt at lege S P eller K til afslutningsfesten - måske venter der dig et kys forude!

Scor ham eller hende til festen
Er der en sød dreng eller pige i din klasse, som du i lang tid har været forelsket i? Så er afslutningsfesten den perfekte anledning til at gøre noget ved det - måske under S P eller K?

MestLæste