Mit liv

Ideer til sidste skoledag

Af Annahita Zangeneh 10. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Snart er det sidste skoledag, og sommerferien er tæt på. Mangler du ideer til sidste skoledag, så læs med her, hvor vi har samlet ti sjove ideer.

Hurra, det er snart sidste skoledag, men hvad skal man egentlig lave den sidste dag i skolen, inden man går på sommerferie? Vi har samlet nogle ideer til sidste skoledag. Læs med her!

Læs også: Justin Bieber har haft sidste skoledag.

Hold en klassefest

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du og dine veninder kunne arrangere en sommerfest med de andre fra klassen. Det kræver kun lidt penge til snacks og så tag over hovedet. Og hvis ham den søde kommer, er det jo det hele værd!

Tag på stranden

Når det er sidste skoledag, er det jo officielt sommer, så hvad med at starte ferien med en tur til den nærmeste strand? Tag dine klassekammerater under armen og nyd det dejlige vejr, en lækker is og måske et bål på stranden.

Grillfest

Du og din klasse, eller bare nogle af dine venner, kunne grille sammen. Det er både hyggeligt og lækkert, og så kan I selv vælge, om I vil gøre det ude i baghaven eller i den nærmeste park. Det er en hyggelig afslutning på skoleåret.

Læs også: Udklædning til sidste skoledag.

Tøsehygge

Hold sidste skoledag med tøserne fra klassen. Inviter tøserne med hjem, hvor I kan lave ansigtsmasker, lave sjove lege (som S,P eller K eller Gæt og Grimmaser), pudekamp og se "Gossip Girl". I kan også lave mad sammen eller være dovne og bestille pizza.

Biebz Night

Hvis du er en såkaldt Belieber, så tag dine andre Bieber-veninder med hjem til en biebtastisk nat, hvor I snakker og laver ting, som kun handler om The Biebs. I kan lave og gøre alt; høre alle hans cd'er igennem, stirre på diverse videoer af ham på YouYube, se "Never Say Never", læse hans bog, bage en Justin Bieber kage, lave fanvideoer og en masse andet. Det bliver tophyggeligt!

Tag på shoppetur

Du kan sagtens tage både pigerne og drengene fra din klasse med på en shoppetur. I kan jo sagtens shoppe hver for sig, og så mødes på en café senere og spise frokost sammen.

Læs også: Sådan får du gode karakterer.

Tag i Tivoli

Besøg Tivoli eller et andet forlystelsessted og fyr den af med karruselture, fjol og candyfloss sammen med din klasse. Husk at tagemange billeder, så I har en masse billeder fra dagen.

Tag i sommerhus

Måske er der en fra klassen, hvis forældre har et sommerhus, som I alle sammen kan tage i. Tag en masse telte med, så I kan sove i haven, og så kan I ellers bare hygge og snakke om gamle dage. Prøv at arrangere det, så alle fra klassen kan komme med.

Tag ud og spise sammen

Bestil bord på en café, restaurant eller et pizzeria, så I alle sammen kan tage ud og spise.

Koncert

Undersøg om der er nogle koncerter i nærheden af, hvor I bor, så I kan slutte skoleåret af med et brag af en fest.

Læs også: Klassens 10 bud.

MestLæste