Vi Unge

Hold den perfekte sommerfest

Af Anja Bruneskjold 11. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommeren er på vej, og det er tid til at holde den perfekte sommerfest med fine drinks og cool musik.

Eksamenerne er ved at være overstået, og sommerferien nærmer sig. Det er nu, du skal holde den perfekte sommerfest for alle dine bedste venner og veninder. Læs med her, hvor vi guider dig til den perfekte sommerfest.

Læs også: Få den perfekte sidste skoledag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Planlægningen

Det er en god idé, hvis du allierer dig med en god veninde, så du ikke står alene med alt arbejdet. Find ud af, hvor mange og hvem I gerne vil have med til festen, om det skal være en mindre eller større fest og hvor den skal holdes. Lav så en liste med de ting, I skal huske, men vent med at købe ind til I ved, hvor mange der kommer.

Læs også: Fest som Jonas Brothers.

Pynt op

Det er altid supercool, hvis det er pyntet op, når man kommer til fest. Køb en papirdug i en sej sommerfarve og hæng en masse balloner op. Hvis I synes, det kunne være sejt med en tema-fest, så ser det cool ud, hvis pynten passer til. Hvis I for eksempel har kendis-tema, så smid en rød løber på gulvet og sørg for at have en væg fri, så I kan tage billeder, når I ankommer.

Læs også: Lækker til fest.

Farverige drinks

Drinks er et must til en sommerfest, og de må gerne være i mange forskellige farver. Køb en masse sodavand i gul, grøn og rød og kom fine paraplyer og farverige sugerør i. Tit kan man også købe forskellige isterningeforme, som ikke koster særlig meget, og det ser altså ret sejt ud, hvis der ligger et lille hjerte og svømmer rundt i drinken.

Læs også: Leelas favoritter i juni.

Cool sommermusik

Find din yndlingsmusik frem og lav en playliste, så musikken ikke går i stå i løbet af aftenen. Når det er sommer, får man mere lyst til at danse, så du må gerne vælge en masse numre med gang i, så gæsterne rigtig kan slå sig løs på dansegulvet.

Læs også: Få den vildeste fest!

Snacks

Dine gæster får helt sikkert lyst til snacks, når de har drukket skønne drinks og danset en masse. Chips er altid et hit, så stil nogle skåle rundt omkring på bordene og fyld dem op, når de bliver tomme. Hvis du har tid, kan du også skrælle en masse gulerødder og agurker og skære dem til små stave. Bland din egen dip og server sammen med stavene - det er både sundt og lækkert! Mums!

Læs også: Seje frisurer til kort hår.

Quiz

Lav en sej quiz, hvor der er mulighed for at vinde en lille præmie. Det er sjovt at tippe en 13'er, hvor gæsterne for eksempel skal gætte, hvem der kan have flest skumfiduser i munden på én gang. Du skal nok lige være sikker på, at dem, som skal deltage i quizzen, faktisk har lyst til det. Del gæsterne i to hold og find ud af, hvem der har flest rigtige.

Læs også: Hold det fedeste sommerparty.

MestLæste