Kendte

Fest som Jonas Brothers

Af Line Norbye-Ipsen 2. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om at holde den ultimative ”Camp Rock” fest? Men ved du ikke hvordan? Vi har snakket med stjernerne fra ”Camp Rock 2” og har fået fat i de bedste tips til en fest, der rocker!

Bliv inspireret til at feste ligesom Jonas Brothers. Se her, hvordan du holder den ultimative "Camp Rock"-frest!

Hvilken musik ville I spille til en fest?
Nick Jonas: - God musik er virkelig vigtig til en fest. Musikken skal være forskellig, så du er sikker på, at der er noget for enhver smag. Jeg ville vælge et mix af nye og gamle sange. Det nye ville nok være bands som Kings Of Leon og Need To Breathe. Den ældre musikliste ville bestå af mine gamle favoritter Johnny Cash og Elvis Costello.

Demi Lovato: - Ingen "Camp Rock"-fest ville være perfekt uden "Camp Rock 2"-soundtracket. Der er noget for alle på den nye cd. Der er festsange, rolige sange og R'n'B sange. Min yndlingssang er "It's On". Den er fantastisk! Og jeg kan virkelig også godt lide en roligere sang, der hedder "Wouldn't Change A Thing". Musikken på soundtracket er virkelig nice. Du kommer til at elske den!

Læs også: Kevin Jonas: Vores fans er fantastiske.

Hvilken slags mad ville I servere?
Kevin Jonas: - Ingen fest er fuldendt uden is. Jeg elsker is! Faktisk kan jeg spise hele dagen. Det er nok ikke så godt for mig, men det er så nice. Derfor ville jeg få en isbil til at komme forbi og servere en masse forskellige smagsvarianter til den ultimative "Camp Rock"-fest. Jeg ville være sikker på, at de have en masse af Rocky Road, for det er min yndlings. Og så skulle man kunne få isen i en vaffel eller i et bæger. Jeg er selv en stor fan af sundae is fra McDonald's i vaffel-bægere lige for tiden. Lækkert!

Hvad for nogle drinks skulle der være?
Joe Jonas: - Jeg ville servere en frugt punch - det er en klassiker til enhver fest! Få fat i en stor bowle og mix noget frugtsaft sammen. Det er perfekt! Min yndlingsdrik er faktisk vand, så jeg ville også være sikker på, at der var koldt vand til mennesker som mig. Jeg er ikke en stor kaffedrikker, men man kunne måske også leje en kaffemaskine. En karamel-vanilje-latte styrer! Jeg ville elske at få sådan en serveret til festen.

Læs også: Glæd dig til "Camp Rock 2".

MestLæste