Kendte

Glæd dig til Camp Rock 2

Af Sisse Andersen 20. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har talt med Jonas Brothers og Demi Lovato om den nye Camp Rock-film, som du kan se på Disney Channel i september.

Ja, ja, vi ved godt, at den er lidt barnlig, men vi var altså alligevel ret vilde med filmen "Camp Rock" med Demi Lovato og Jonas Brothers i hovedrollerne. Til september er der premiere på "Camp Rock 2", hvor Demis rolle Mitchie vender tilbage til Camp Rock kun for at opdage, at en ny musiklejr, Camp Star, er åbnet og prøver at stjæler elever og instruktører fra Camp Rock.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- I Camp Star handler det kun om at blev berømt og få succes, mens det i Camp Rock handler om at have en passion for musikken. Jeg kan helt klart genkende Camp Star i mig selv, for jeg har indimellem følt behov for at bevise over for andre, at jeg er den bedste, men det er kun fordi jeg er perfektionist. For det meste lever jeg i en "Camp Rock-verden", hvor det handler om min kærlighed til musikken, fortæller Demi, da Vi Unge møder hende og Jonas Brothers i New York.

Læs også: Fem hurtige til Demi Lovato.

De er alle fire enige om, at det var supersjovt at indspille filmen - selv om det indimellem også var hårdt.[faktaBox]

- Nogle gange filmede vi hele natten flere nætter i træk, og det var superkoldt, men vi skulle løbe rundt i t-shirts. Det kunne godt være lidt hårdt, men vi havde det ret morsomt undervejs, siger Kevin.

Også når de ikke filmede, var der gang i skuespillerne.
- Vi boede alle sammen på det samme hotel og holdt tit dansefester, siger Demi.

MestLæste