Kendte

Fem hurtige til Demi Lovato

Af Sisse Andersen 19. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan får Demi Lovato tid til sine venner, og hvad er hendes bedste stiltip? Vi har spurgt hende.

Hej Demi. Du ser supergodt ud i dag. Hvad er dit bedste stiltip?
- Mit bedste råd må være at finde ud af, hvad der klæder ens kropstype. Lige meget om man er tynd eller tyk, så ser man altid bedst ud, når man har noget på, der fremhæver det bedste ved ens krop og som får en til at føle sig smuk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du har både gang i musik, film, og tv. Har du overhovedet tid til at se dine venner?
- Jeg sørger altid for at få tid til dem. Nogle gange tager jeg dem med på arbejde - min veninde Alicia sidder faktisk lige derovre, mens vi laver det her interview. Selv om vi ikke rigtig kan hænge ud, er hun taget med, og det er fantastisk at have nogle venner, der vil gøre det for en.

Læs også: Demi Lovato er afhængig af Twitter.

Hvad kan du bedst lide - at spille skuespil eller musik?
- Musikken vil altid være det vigtigste for mig, men jeg er ved at udvikle en stærk passion for skuespillet, så måske overtager det på et tidspunkt.

Du har jo også haft en lille rolle i Greys Hvide verden - hvorfor sagde du ja til det?
- Det er sjovt, for mange tror, at jeg havde en eller anden bagtanke med det, men for mig handlede det bare om, at jeg fik mulighed for at være med i min egen yndlingsserie. Det var ret svært, for jeg skulle spille en skizofren pige, og jeg har aldrig prøvet sådan noget før, men jeg gjorde mit bedste.

Hvad optager dig ellers i øjeblikket?
- Jeg går rigtig meget op i at bekæmpe mobning på internettet. Det er en virkelig farlig ting, som går ud over mange. Jeg ved selv, hvordan det er at være den pige, der bliver mobbet over Facebook og MySpace, og jeg har stadig problemer med haters på nettet, men jeg tager mig ikke så meget af det nu, som da jeg var yngre. Jeg vil rigtig gerne sige til dem, der bliver mobbet på nettet, at de skal huske, at dem, der mobber er nogle kujoner, der gemmer sig bag skærmen.

MestLæste