Mit liv

Få den vildeste fest!

Af Julie Rosendahl 31. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I aften er det jo nytårsaften, og det skal fejres! Men hvordan får du det supersjovt og bliver festens midtpunkt på samme tid? Tja, du kunne jo læse med lige her…

Se godt ud!
Det med at se rigtig lækker ud til en fest handler ikke nødvendigvis så meget om, præcis hvilke mærker du tropper op i, eller hvor funky kjolen er - nej, det handler faktisk mest af alt om, hvordan du har det i det, du har på. Så vælg noget tøj, du elsker, og som du føler sig både smuk og tilpas i. Så vil man kunne se det på dig, og du vil stråle!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Helt dig selv
Et godt råd til dig, der skal til fest, og gerne vil have det sjovt og være midtpunkt samtidig, er at skille dig en lille smule ud fra de andre gæster, så folk lægger mærke til dig. Det kan du for eksempel gøre ved at have forberedt noget sjovt inden, som du tror, folk er med på. Det kan være en quiz, en sjov leg, noget udklædning som for eksempel parykker eller andre ting, der får folk til at have det sjovt.

Læs også: Få den flotteste festmakeup!

Veninder 4-ever
Det bedste udgangspunkt for årets fest er selvfølgelig, at du er sammen med nogle af dem, du allerbedst kan lide. Få den bedste fest ved at fejre nytåret med dine sødeste venner og veninder - for eksempel efter at du har spist inden med din familie. På den måde er du sikker på en super aften, og klokken tolv kan du hoppe ned fra stolene og råbe "Godt nytår!" sammen med dine absolutte yndlingstøser. [faktaBox]

Sidste øjeblik? Bare rolig…
Nu er det selvfølgelig lidt sent at samle en kæmpe gruppe venner til fest, men don't you worry! Nytårsaften er nemlig proppet med fester i forvejen. Send en sms til alle dem, du gerne vil se, og spørg, om I ikke skal mødes i løbet af aftenen. Og tag så din bedste veninde, din storesøster eller din kusine under armen - så kan I sammen hoppe fra fest til fest og sige hej til alle, I kender. Total god nytårsaften!

Læs også: Sådan får du den perfekte nytårsaften.

MestLæste