Der har før været rygter om, at der er splid mellem pigerne i Fifth Harmony, og nu er rygterne blusset op igen. I et Facebook Live-interview blev Normani nemlig bedt om at sætte ord på sit forhold til de andre piger i bandet. Hun havde mange søde ting at sige om Lauren, Dinah og Ally, men da hun skulle fortælle om forholdet til Camila Cabello, gav hun kun et meget kort svar.

Det har fået folk til at blive vrede på Normani og anklage hende for at fryse Camila ud. Normani forsvarede sig selv på Twitter og sagde, at der ikke er splid mellem pigerne, men det har ikke stoppet haterne, som forsat slyngede de tarveligste, racistiske tweets efter Normani.

Læs også: Camila Cabello i hård tid efter Shawn Mendes-duet

I går fik hun nok og postede et langt brev på Twitter, hvor hun forklarer, at hun har brug for en pause fra det sociale medie:

- Jeg har aldrig nægtet folk at have meninger, men i løbet af den sidste uge, og især i løbet af de sidste to døgn, er jeg blevet udsat ikke bare for onlinemobning, men for racistisk onlinemobning med tweets og billeder, der er så væmmelige og racistiske, at jeg ikke længere kan udsætte mig selv for det, skriver Normani blandt andet og slutter:

- At sidde skjult bag en computerskærm og nedgøre andre – særligt for deres hudfarve – gør dig ikke cool. Det gør dig til en kujon!

Læs også: Hvad er online-hate?

Det er bare ikke i orden at udsætte nogen for hate online! Forhåbentlig får Normani lyst til at vende tilbage til Twitter igen.

I galleriet kan du se, hvordan du kommer videre, hvis du har været udsat for onlinemobning:

Kom videre efter online-mobning