Er du en af dem, der skråler for sygt med på Camila Cabellos og Shawn Mendes’ duet ”I Know What You Did Last Summer”, eller er du måske blandt dem, der ikke bryder sig om, at Camila lavede en sang uden de andre piger fra gruppen Fifth Harmony? Dem er der nemlig en del af, og det har Camila virkelig fået at mærke!

Læs også: Shawns og Camilas vilde reaktion på kæreste-spørgsmål

- Det har været meget svært at høre folk kritisere mig og mine intentioner. Det har været virkelig hårdt, siger Camila til Seventeen Magazine.

Mange fans af pigegruppen Fifth Harmony mener nemlig, at Camila gjorde det helt bevidst for at sætte gang i sin solokarriere og tage afstand fra de andre piger i gruppen, men Camila forklarer, at det var et tilfælde, sangen overhovedet blev skrevet, og det er slet ikke de intentioner, fandommen beskriver, hun har haft.

- Det er blevet til en konspirationsteori. Vi skrev altså bare sangen backstage, og det endte med at blive noget fantastisk. Det var ikke et karriere-valg, som jeg længe havde planlagt, siger Camila.

Læs også: Vine-stjerne føler sig snydt af Shawn

Okay, det lyder jo ikke særlig rart, for det er jo meningen, at ens fans skal være der for en. Vi er i hvert fald glade for, at Camila og Shawn Mendes skrev den sang, for den er jo virkelig god!

I galleriet herunder kan du læse facts om Shawn Mendes!

15 ting du skal vide om Shawn Mendes