Mean girls
Stil & Trends

Denne 00’er-trend skal du gå efter ifølge dit stjernetegn

Af Vera Olivia Lissner Rømer 3. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Paramount Pictures
Lad stjernerne vælge, hvilket 00’er-look du skal gå efter! 00’ernes mange looks er tydeligvis kommet for at blive, og den ENESTE rigtige måde at embrace det på er selvfølgelig ved at hoppe med på tendenserne fra det ikoniske årti! Vi guider dig lige her.

Fiskenet-top, lavtaljede busker, crop tops eller rhinsten? Der er mange muligheder, når det kommer til valget af dit 00’er-look! Hvis du bare er den mindste smule i tvivl, så kan du jo blot lade stjernerne guide dig!

Pssst... Husk, at du også kan finde ud af, hvordan lige netop din dag kommer til at se ud ifølge dit stjernetegn her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Find dit stjernetegn herunder og få inspiration til, hvilket look fra 00’erne du skal gå efter:

Vædderen

Hvis du er Vædder, så skal du helt klart gå efter den ikoniske fiskenet-top! Fiskenet-toppen giver en virkelig sej og tough vibe, og den passer derfor perfekt sammen med dit stjernetegn. Vædderen er nemlig typen, der helst vil og kan selv, og den er ikke bange for en udfordring.

Tyren

Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Hvis du er Tyr, så skal du helt klart gå efter alt, der rimer på glitter og glimmer. Rhinsten er derfor et must, hvis du vil finde et 00’er-look, der passer perfekt til dit stjernetegn! It's your time to shine honeyyyy!

Tvillingerne

Hvis du er Tvilling, så skal du se at få anskaffet dig et velour tracksuit i en fart! Et tracksuit er ikke kun behageligt at have på (hvilket altid er væsentligt for Tvillingen), det passer også perfekt til dig, da du er vild med alt, der muliggør bevægelse! Tracksuitet giver dig fleksibilitet, og det passer virkelig godt ind i en hverdag med fart på!

Krebsen

Crop tops og baby tees var totalt in i 00’erne, og hvis du er Krebs, så er det uden tvivl looket, du skal gå efter! Krebsen er et følsomt og sårbart væsen, der er god til at skabe tryghed og ro, men den er også virkelig sensitiv. Du kan derfor med fordel vælge en crop top med en grafik eller et motto, der betyder noget helt særligt for dig, eller som afspejler dagens mood.

Løven

Er du klar til at skinne i en cut out one shoulder-kjole? Der er ikke mange stjernetegn, der har selvtilliden som Løven til at rocke en kjole som denne. Som den stolte og frygtløse Løve du er, så er dette look HELT perfekt til dig! Hvad venter du på?

Jomfruen

Din fødselsdagsmåned begynder i sensommeren og slutter lige som efteråret melder sin ankomst, og du trives ofte i tiden lige imellem årets sæsoner. Du skal derfor gå efter en ikonisk sweater vest, der symboliserer dit jordbundne og ansvarlige væsen. Brug vesten udover en fin skjorte eller en kjole for at pifte dit outfit op. How cute!

Vægten

Du er altid iført de nyeste og sprødeste looks, og kun de blødeste materialer fungerer for dig. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni, og derfor skal du helt klart gå efter et lækkert angora sweater-sæt, der passer sammen i farverne, hvis du gerne vil rocke et af 00’ernes klassiske looks!

Skorpionen

Ifølge dit stjernetegn skal du anskaffe dig et par seje pleather pants (altså bukser der ligner læder, men ikke er det)! Skorpionen er nemlig kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Den åbner dog gerne op, når først tilliden er til stede, og dette kan dine cool pleather pants symbolisere!

Skytten

Your hips won’t lie! Du skal gå efter de klassiske lavtaljede bukser, der var et mega hit i 00’erne. Bukserne passer perfekt til din eventyrlystne sjæl, for Skytten er nemlig født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Dit stjernetegn styrer også hofterne, og derfor vil et par lavtaljede bukser passe som hånd i handske til lige netop dig!

Stenbukken

Kalder alle 'Mean Girls'-fans! Det ternede mini skirt var virkelig populært i 00’erne, og hvis du vil gå efter et item, der passer perfekt til dit stjernetegn, så skal du helt klart finde en cute, ternet nederdel. Stenbukken er en målrettet, fornuftig og ambitiøs person, og du har ikke nødvendigvis brug for at skubbe til grænserne, når det kommer til dit outfit. Derfor passer det traditionelle og ternede mini skirt super godt til dig.

Vandmanden

Vandmandens sande jeg elsker at føle sig fri og individuel. Du deler ikke alt, du har på sinde med omverdenen, og derfor skal du klæde dig i en smuk, lang faux-læder coat med et bælte! Valget af items (og dine følelser) er dermed pakket ind og skjult for alle dem, der ikke inviteres ind bag frakken og facaden. None of your business!

Fisken

Fisken er en meget følsom og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese omgivelsernes ønsker og behov. Hvis du er en Fisk, skal du gå efter en fin silkekjole, der vil få dig til at føle dig som en fisk i vandet! Kjolen vil få dig til at embrace alle dine romantiske følelser, og du vil føle dig komfortabel og chic på én og samme tid. Win!

Rigtig god fornøjelse med at finde et 00’er-look, som du vil elske!

MestLæste