Vi har samlet 10 hits til din 00'er-playliste
Musik

Den ultimative 00’er-playliste til DIG!

Josephine Sjelhøj 5. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Hvis din garderobe allerede har fået et kæmpe Y2K-touch, har din playliste helt sikkert brug for den samme makeover, så du kan føle de såkaldte 00’er-vibes 100 %. Vi har samlet 10 sange fra det ikoniske årti, der stadig spiller maks.
 1. 'Hips Don’t Lie' af Shakira ft. Wyclef Jean
  Har du brug for en sang, der kan fylde dig med positivitet og danseglæde? Sæt dette Shakira-hit på, og mærk, hvordan det gør din dag en lille smule bedre.

 2. 'Toxic' af Britney Spears
  Der er vist ingen, der kan nævne 00’erne uden at nævne den ukronede popprinsesses navn i samme sætning. Det ikoniske årti var fyldt med Britney Spears-hits, og 'Toxic' er uden tvivl et af de største!

 3. 'Starts Are Blind' af Paris Hilton
  Paris Hilton er et af de største symboler på årtiet, der var domineret af bling, girl power og farven lyserød. Det er netop også de vibes man får fra denne single, som giver os følelsen af at være med i en chick flick.

 4. 'Halo' af Beyoncé
  00’erne blev årtiet, hvor Beyoncé etablerede sig som solokunstner, og siden da har hun haft et hav af hits, der altid bliver skrålet med på. 'Halo' er bestemt ikke en undtagelse, og den giver os de største love-vibes.

 5. 'Milkeshake' af Kelis
  Hvis man har ambitioner om at starte en fest, kan man roligt sætte denne klassiker på. 'Milkshake' er en af de sange, man bare bliver nødt til at synge med på, og den får altid alle i en god stemning.

 6. 'Fighter' af Christina Aguiler
  Christina Aguilera er kendt for sin enorme stemme, der kan tryllebinde enhver, der lytter til den, og derfor er 'Fighter' en af de mest mindeværdige numre fra 00’erne.

 7. 'Pon de Replay' af Rihanna
  Du skal helt sikkert sætte dette nummer på, hvis du har brug for at få et ordentligt selvtillids-boost. Der er altid garanti for god stemning og en masse dans med en Rihanna-sang på playlisten.

 8. 'Superstar' af Jamelia
  Hvis man vil give sin playliste den perfekte lyd af 00’erne, skal man tilføje dette monsterhit. Sangen blev originalt sunget af danske Christine Milton, men blev til en popsensation, da Jamelia lavede sit cover.

 9. 'Dont Cha' af The Pussycat Dolls
  Selvtillid i lange baner og påmindelser om, at man altid skal elske sig selv. Det er præcis, hvad man får, når man lytter til The Pussycat Dolls, som er en af de mest populære pigegrupper nogensinde.

 10. 'Just Dance' af Lady Gaga
  Lady Gaga blev introduceret for verden i slut-00’erne, og nogle af hendes største hits stammer selvfølgelig fra den tid. 'Just Dance' er en af de sange, der stadig kan sætte gang i enhver fest.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste