Musik

Disse superstjerner udgiver ny musik med Ariana Grande

Af Line Lei Mohrsen Jensen 26. oktober 2020
Det 27-årige sang-geni, Ariana Grande, har i ét af sine nyeste instagramopslag offentliggjort sit kommende albums sangtitler, og vi kan allerede nu bekræfte, at det ser lovende ud, idet flere spændende stjerner medvirker på det. Læs med her og se hvem.

I fredags, den 23. oktober 2020, fik vi et lille sneak peak på Ariana Grandes kommende album, idet hun udgav sangen ”Positions”, som også vil indgå på det nye album, der bærer samme titel. 

Den nye sang, som i øvrigt allerede har ramt utallige hitlister, var dog ikke det eneste, som Ariana løftede sløret for i fredags. 

På sangstjernens Instagram blev der nemlig delt et nyt billede, som afslører det kommende albums sangtitler - og det ser allerede lovende ud. 

Albummet ”Positions”, som udkommer på fredag, den 30. oktober 2020, kommer nemlig til at indeholde en del sange, som er produceret og lavet i samarbejde med andre store og dygtige kunstnere, heriblandt ”The Weeknd”, ”Doja Cat” og ”Ty Dolla $ign”. Du kan se hendes opslag på Instagram herunder. 

Det er ikke første gang, at Ariana teamer op med andre kendte kunstnere, for hun har tidligere lavet hits med blandt andet Justin Bieber, Lady Gaga og mange, mange flere. 

Læs også: Her er Ariana Grandes 10 største collabs

Det er desuden heller ikke nyt, at sangstjernen teamer op med ”The Weeknd”, da de før har skabt megahittet ”Love Me Harder” sammen. Vi er derfor også vildt spændte på, om det nye nummer ved navn ”Off The Table” bare er halv så godt som det. 

Mens vi venter på, at albummet ”Positions” bliver udgivet den 23. oktober 2020, kan vi indtil da varme op med nogle af hendes tidligere sange. Det er derfor oplagt at lytte til hendes tidligere samarbejde med "The Weeknd".

Du kan lytte til ”Love Me Harder” herunder. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere